Ziek zijn in de klas
EXCURSIE ZIT VOL, JE KUNT JE ENKEL NOG INSCHRIJVEN VOOR DE LEZING!!

Moeten langdurig zieke kinderen ook onderwijs kunnen volgen? Wij denken van wel! Om dit onderwerp beter toe te lichten, organiseren wij samen met IFMSA een activiteit in het teken van ‘Ziek Zijn in de Klas’. Het middagprogramma (14:00 uur) zal bestaan uit een rondleiding in de educatieve voorzieningen van het Amalia Kinderziekenhuis en daar gaan we in gesprek met allerlei professionals die met dit onderwerp te maken hebben. Daarnaast is het ook mogelijk om het Anatomisch Museum te bezoeken. Hierna is er de mogelijkheid om gezamenlijk te eten (17:00 uur) en vervolgens zal het avondprogramma (18:00 uur) plaatsvinden. Een huisarts zal iets komen vertellen over zieke kinderen. Ook zal een ervaringsverhaal van een cliënt verteld worden. Daarnaast zullen er verschillende hulpmiddelen gepresenteerd worden die het mogelijk maken voor deze kinderen om onderwijs te volgen.

Het is mogelijk om voor zowel de middag als de avond aan te melden, maar je kan je ook voor één dagdeel aanmelden, alléén excursie of alléén de lezing. Het eten is ook optioneel.

Niet-leden; Let op!: indien je geen lid bent van Postelein dien je binnen drie werkdagen te betalen op de Posteleinkamer om van je reservering een definitieve inschrijving te maken. Na drie werkdagen vervalt je reservering en is je plek beschikbaar voor iemand anders. Voor vragen of opmerkingen kan je mailen naar postelein@pwo.ru.nl

Wat is je naam? *
Your answer
Wat is je e-mailadres? *
Your answer
Ben je lid van Postelein? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service