Aplikacioni i regjistrimit të nxënësve për vitin shkollor 2019-2020/Aplication form for 2019-2020.
Shkolla fillore dhe e mesme e ulët "Akademia Ora",
Primary and secondary school "Akademia Ora".
Adresa: Rr. Prishtinë - Mitrovicë p.n, km 3-të Shkabaj - Prishtinë

Tel: 045 88 55 77 /045 97 53 05/
e-mail: shkollaora@gmail.com/ info@akademiaora.com

Emri dhe mbiemri i nxënësit/Student's name and surname *
Your answer
Data e lindjes/Birthday *
Your answer
Vendi i lindjes/Birth place *
Your answer
Gjinia/Gender *
Adresa e vendbanimit/address *
Your answer
Shkolla ku vijoni mësimet/Name of the current school *
Your answer
Në cilën klasë do të regjistrohet fëmija/The class which the student will attend *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy