Inscripció a la comissió executiva de les 2s JEIC
Benvolgut/da,

La Confederació Sardanista de Catalunya, l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i l’Associació de Cobles de Catalunya promourà per aquest curs 2017-2018 les II Jornades d’Estudi dels Instruments de Cobla (JEIC).

Per aquestes jornades, previstes durant el mes de març de 2018, es crearà una comissió executiva. Aquesta comissió és oberta a la participació d'aquells docents d'instruments de la cobla que vulguin implicar-se de manera activa. Ens adrecem a vostè perquè faci extensiu al seu claustre de professors aquesta voluntat.

Us facilitem els detalls necessaris per participar en la comissió:

La comissió executiva té les funcions d'organitzar la docència i els continguts de la Jornada Pedagògiques i la Jornada de debat i reflexió, que tindrà lloc a l’ESMUC. Per a aquesta tasca es demana el màxim compromís en vers la comissió, assistència a les reunions i assoliment d'obligacions.

Reunions previstes seran de 3 a 4. El lloc de les reunions pot ser itinerant, per donar facilitat a tots els participants.

Calendari de les II Jornades
Divendres 16 de març, tarda: Jornada inaugural. Parlaments i concert.
Dissabte 17 de març, tot el dia: Jornades pedagògiques. Obertes a professors, alumnes, i instrumentistes.
Dissabte 24 de març, tot el dia: Jornades de reflexió i debat (ponències i taules rodones). Obertes a totes les propostes que es rebin, que se seleccionaran per part del Comitè Organitzador.


Per a més informació podeu adreçar-vos a jeic.executiva@gmail.com


Cordialment,


Comissió organitzadora II JEIC
Barcelona, 15 de novembre de 2017
Nom *
Your answer
Cognom *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Telèfon
Your answer
Professor o intèrpret de: (en el cas de no ser ni professor ni intèrpret marcar la casella altres) *
Required
La comissió executiva tindrà dues branques. La Comissió de les Jornades Pedagògiques i la Comissió de les Jornades de debat i reflexió. Digues quina és la teva preferència, poden ser les dues, la comissió executiva vol ser transversal. *
Required
Escola on treballes i càrrec que ocupes. En el cas de no treballar en cap escola explicar el motiu de voler formar part de la comissió *
Your answer
Comentaris
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service