Preinscripció escacs 2018-2019 CAN SORTS
Benvolguts pares i mares,

Obrim la preinscripció de les classes d’escacs curs 2018-2019. L'Escola d'Escacs Jaquememory, amb més de 30 anys d'experiència, i especialitzada en ensenyament dels escacs s'encarregarà de les classes.

Està demostrat que la pràctica dels escacs potencien la capacitat d’atenció i de concentració, el pensament lògic, la imaginació i la creativitat, la capacitat de síntesi i de decisió, la capacitat deductiva i la intuïció, millora la memòria, i ajuda a millorar l’autocontrol.

Oferim dos horaris de classe: DILLUNS de 16:35 a 17:35 i DIJOUS de 16:35 a 17:35. El preu de l'activitat serà de 21€/mes. Si es fan els dos dies el preu serà 37€/mes.

Els alumnes que vulguin reforçar els coneixements adquirits a les classes d’escacs tindran accés a la web www.jaquememory.com, on hi ha una gran biblioteca amb tots els continguts dels llibres Aprende Ajedrez y Diviértete de l’Editorial Paidotribo. Només heu de demanar l’accés mitjançant mail a jaquememory@jaquememory.com i us farem arribar un password i una contrasenya.

Per a que els alumnes puguin fer exercicis a casa, al seu ritme; i poder veure així els pares quins coneixements estan aprenent els seus fills, i valorar la seva evolució es lliurarà als alumnes un quadernet d'escacs que tindrà un cost de 12 €, i es cobrarà amb la primera mensualitat. En principi amb un quadernet es tindrà suficient per a tot l’any. Tanmateix, els llibres que utilitzen els professors tenen un cost de 20€/u, però no us els fem comprar, i ho deixem com a opció recomanable però no obligatòria.


Email address *
Nom i Cognoms *
Your answer
Data neixement *
MM
/
DD
/
YYYY
Email *
Your answer
Voldré el llibre d'escacs (20€) *
DADES BANCÀRIES (ES + 20 DÍGITS) *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service