Preinscripció escacs 2019-2020 CAN SORTS
Benvolguts pares i mares,

Obrim la preinscripció de les classes d’escacs curs 2019-2020. L'Escola d'Escacs Jaquememory, amb més de 30 anys d'experiència, i especialitzada en ensenyament dels escacs s'encarregarà de les classes.

Està demostrat que la pràctica dels escacs potencien la capacitat d’atenció i de concentració, el pensament lògic, la imaginació i la creativitat, la capacitat de síntesi i de decisió, la capacitat deductiva i la intuïció, millora la memòria, i ajuda a millorar l’autocontrol.

HORARI: DIJOUS de 16:30 a 17:30 . El preu de l'activitat serà de 22€/mes. El llibre d'escacs tindrà un cost de 14€ i es cobrarà amb la primera mensualitat.

Els alumnes que vulguin reforçar els coneixements adquirits a les classes d’escacs tindran accés a la web www.jaquememory.com, on hi ha una gran biblioteca amb tots els continguts dels llibres Aprende Ajedrez y Diviértete de l’Editorial Paidotribo. Només heu de demanar l’accés mitjançant mail a jaquememory@jaquememory.com i us farem arribar un password i una contrasenya.


Email address *
Nom i Cognoms *
Data neixement *
MM
/
DD
/
YYYY
Email *
Telèfon *
DADES BANCÀRIES (ES + 20 DÍGITS) *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy