Diskriminimi dhe dhuna me bazë orientimin seksual dhe identitetin gjinor
Përshëndetje,

Ky pyetësor zhvillohet prej disa vitesh nga Aleanca Kundër Diskriminimit LGBTI dhe ka për qëllim të masë nivelin e diskriminimit dhe dhunës që përjetojnë personat e komunitetit LGBTI+.

Të dhënat që do të mblidhen nga plotësimi i tij, janë plotësisht konfidenciale dhe do të përdoren vetëm për qëllim dokumentimi. Formati në Google Form nuk e mundëson zbulimin e identitetit dhe vendndodhjes suaj, si dhe të gjitha të dhënat do të mbeten anonime.

Pjesëmarrja në pyetësor është plotësisht vullnetare dhe ju mund të tërhiqeni në çdo moment nga plotësimi i tij, në këtë rast të dhënat tuaja do të përjashtohen nga dokumentimi. Për çdo paqartësi në lidhje me plotësimin e pyetësorit apo nëse jeni të interesuar të dini më shumë rreth dokumentimit të rasteve të diskriminimit me bazë orientimin seksual dhe identitetin gjinor, mund të na kontaktoni në adresën e emailit aleanca.al@gmail.com.

Faleminderit për kohën e dedikuar!
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service