Kartlegging av fuktproblem
Fuktspesialisten AS - Tlf 918 74 360 - post@eps-system.no - eps-fuktsikring.no

Vi trenger kontaktinformasjon og litt informasjon om bygget og ditt fuktproblem for å kunne gi mest mulig relevant informasjon om EPS-fuktsikring ved første kontakt.
Normalt kan vi også gi en prisantydning ut i fra de opplysningene som blir oppgitt.

Svartid beregnet til 3 minutter.

EPS Fuktsikring – eneste sertifiserte produkt på markedet
Aktiv murtørker med teknisk godkjenning og funksjonsgaranti
Med teknisk godkjenning fra 3dje part er alle forhold ved sikkerhet ved brannfare, stråling, giftstoffer og funksjon ivaretatt.

HVORFOR VI HAR VALGT Å SERTIFISERE EPS-SYSTEM.
At produkter skal være CE merket er en selvfølge. MEN, det er mange som jukser (hele 80% av produktene strøk i test, ref bl.a. Aftenposten) og merker produktet uten at dokumentasjonen er i orden. Dette går på sikkerheten løs. Det er kun produsenten av produktet som kan merke produktet med CE merke såfremt all dokumentasjon er i orden. Det er her det "jukses". Be alltid om dokumentasjon fra produsent!

Vi har derfor fått vårt produkt sertifisert og teknisk godkjent av en 3dje part. Det testes og kontrolleres om produktet oppfyller ALLE krav til bl.a. at det tåler overspenninger (brannsikkert), ikke inneholder giftsstoffer, ikke stråler utenfor normer osv.

Vårt aktive murtørkersystem blir produsert under vår kontroll av en norsk ISO-sertifisert elektroprodusent. Dette gjør det også enklere for Nemko å foreta årlige kontroller av produksjonen som er et krav for å beholde sertifiseringen.


**
Les personvernerklæringen her:
https://eps-fuktsikring.no/sites/default/files/personvernerklaering_-_cookies.pdf

*
Required
Ønsker du å *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of EPS SYSTEM. Report Abuse - Terms of Service