A keresztyén hit és a tudomány nem ellentétek KEDD-SZERDA
Műhelyvezető: Bíró Tamás
Korhatár: 18 +, de fiatalabbak is jöhetnek
Létszámhatár: nincs
Időtartam: 2x2 napos beosztás

A konfirmáció vizsgára készülve bizonyára sokan találkoztunk a következő kérdéssel és a hozzá tartozó válasszal: "Kérdés: Eszerint a hit és a tudomány nem ellentétek? Válasz: Semmiképpen nem, mert a hit ellentéte a hitetlenség, a tudás ellentéte pedig a tudatlanság."
Napjainkban különösen fontos, hogy a kérdésre adott válaszról legyen személyes bizonyságunk. A körülöttünk lévő világ ugyanis azt sugallja, hogy az észre és tudásra épülő társadalmunkban már nincs szükség az Úristenbe vetett hitre. Elismert tudósok nyilatkozatai alapján az az érzésünk támadhat, hogy konfliktus van a bizonyítékokra alapuló tudomány és a hit között. A műhely célja bemutatni, hogy konfliktus valójában nem a tudomány és a hit, hanem az áltudomány és a Jézus Krisztusba vetett keresztyén hit között van. A teremtett világot tanulmányozó objektív tudomány és a Biblia Istenébe vetett hit valójában teljesen összeegyeztethető.

Akik eddig erre a műhelyre jelentkeztek: (katt a linkre)
https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vRcwUbiq5lrbIG5qBAAD75sJgxQbJMV-kKE_69t6rOlpqGXTkRLBWJgUMUFu5iSK0UVzTp0gDqUcTCj/pubhtml?gid=543248144&single=true

Ha erre a műhelyre jelentkeznél írd ide a neved, ha nem, akkor zárd be az ablakot, és iratkozz fel egy másik műhelyre.

NÉV:
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms