Kilpailijahaku 2020
SÄÄNNÖT

1. Kilpailuun ilmoittautuminen on sitova. Joukkueen kokoonpano voi muuttua vielä ilmoittautumisen jälkeen. Muutoksista on ilmoitettava välittömästi tapahtuman järjestäjälle. Kaikkien joukkueen jäsenten tulee olla 18 vuotta täyttäneitä tapahtumapäivään mennessä. HUOM joukkueen koko on 3-5 henkilöä.

2. Kilpailuun mukaan valittavat joukkueet julkaistaan Improliigan sosiaalisen median kanavissa ja nettisivuilla haun päätyttyä. Kaikkien joukkueiden yhteyshenkilöille ilmoitetaan mukaan pääsystä sähköpostitse.

3. Osallistumismaksu on 150€. Kilpailuun valituille joukkueille lähetetään maksutiedot osallistumismaksusta heti, kun kilpailijaryhmät on julkaistu. Maksu tapahtuu nuorisoseurojen Puoti-palvelun kautta. Osallistumismaksua ei palauteta, vaikka joukkue peruuttaisi osallistumisensa. Maksuun kuuluu aiemmin päivällä järjestettävä koulutus sekä ruokailu.

4. Ilmoittautumalla joukkue antaa Etelä-Pohjanmaan Nuorisoseuralle luvan käyttää tapahtumassa otettuja kuvia ja videoita jälkimarkkinoinnissa.

5. HUOM! Ryhmien tulee lähettää joukkueesta ryhmäkuva sähköpostiosoitteeseen improliigaep@gmail.com 15.3.2020 mennessä. Kuvaa tullaan käyttämään nettisivuilla sekä tapahtuman markkinoinnissa.

6. Ilmoittautumisessa liitettyä esittelytekstiä tullaan käyttämään verkkosivuillamme, kun mukaan pääsevät tiimit julkaistaan.

Tapahtuman järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin
Ryhmän nimi *
Your answer
Ryhmän jäsenet ja lukumäärä (3-5 hlö) *
Your answer
Vapaamuotoinen ryhmän esittely *
Your answer
Yhteyshenkilön tiedot (puhelin + sähköpostiosoite) *
Your answer
Ryhmä on valmis sitoutumaan tapahtumaan ja maksamaan osallistumismaksun *
Required
Olemme lukeneet säännöt ja sitoudumme noudattamaan niitä *
Required
Muistathan lähettää ryhmäkuvan sähköpostiosoitteeseen improliigaep@gmail.com
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy