Jelentkezési lap a Gál Ferenc Főiskola Theolingua 30 órás B2 szintű nyelvvizsga felkészítő tanfolyamára
A tanfolyam időtartama: 30 óra
Helyszíne: Gál Ferenc Főiskola (6720 Szeged, Dóm tér 6.)
A tanfolyam díja: 36.830 Ft (29.000 Ft + 27% ÁFA)*

Fontos!: A tanfolyami 30 óra nem ad lehetőséget az általános nyelvtani tudás elsajátításra, már meglévő idegennyelv tudásra épít. A tanfolyam során célirányosan a Theolingua szaknyelvi nyelvvizsgára való felkészítés történik (írásbeli-, audi- és szóbeli vizsgatevékenységekre). A Theolingua államilag elismert, háromfokozatú, kétnyelvű egyházi szaknyelvi vizsga.

* KEDVEZMÉNYEK!
Figyelem! Aktív GFF-es hallgató vagy végzett GFF-es egykori hallgató számára 15% , GYES-en, GYED-en lévők számára 10 % , diákigazolvánnyal rendelkezők számára 10%, a Szeged-Csanádi Egyházmegye - Egyházmegyei Hivatal, a Gál Ferenc Főiskola alkalmazottjainak 10%, a Szegedi Keresztény Roma Szakkollégium tagjainak, alkalmazottjainak 10% , annak aki már igazoltan vett részt Theolingua nyelvtanfolyamon 10% , annak aki már próbálkozott Theolingua nyelvvizsgával, de valamely része nem sikerült, 10% kedvezményt biztosítunk a tanfolyam árából!

** A tanfolyami díj befizetésével (fizetési mód, fizetési határidő) kapcsolatban a csoport indulása esetén hivatalos értesítést küldünk a jelentkezési lapon megadott e-mail címre.

JELENTKEZÉS: folyamatosan. Minimális csoportlétszám: 5 fő.

A következő tanfolyam várható kezdési időpontja: a minimális csoportlétszám elérése esetén, 2019.
Ütemezés: heti 2-3 munkanap; napi 2 tanfolyami óra; kezdés: 15.00-16.15 óra között, zárás: 18.00 óra, a csoport igényeihez igazítva

A jelentkezéssel kapcsolatos bővebb információt a GFF Theolingua Irodától illetve Forrai Szilvia nyelvvizsgahely-vezetőtől kaphat. E-mail: theolingua@gff-szeged.hu, telefon: +36-20/211-8311, +36-62/425-738/133, (hétköznapokon 8.30-16.30 között).

A felületen történő regisztrációval Ön hozzájárul a megadott személyes adatok kezeléséhez és elfogadja az adatgyűjtésre és a személyes adatok kezelésére vonatkozó Szabályzatunkban foglaltakat. A GFF adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a http://gff-szeged.hu/gff_adatvedelem linkre kattintva éri el.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms