SLOSKI Klub
Modra kartica je z novo sezono dobila nove pakete z njimi pa tudi novo ime. SLOSKI Klub kartica je  članska izkaznica Smučarske zveze Slovenije, ki njenim imetnikom omogoča koriščenje različnih ugodnosti, popustov, ter sklenitev zavarovanja z zavarovalnico Generali. Več o SLOSKI Klub si lahko preberete tukaj, kjer najdete tudi pogoje poslovanja SLOSKI Klub-a.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Ime *
Priimek *
Datum rojstva *
MM
/
DD
/
YYYY
Kraj rojstva *
Spol *
Ulica in hišna številka *
Poštna številka in kraj *
Državljanstvo *
Kontaktni telefon *
Davčna številka *
Strokovna usposobljenost *
V drugo vpišite usposobljenost drugih panog
SLOSKI ČLANSTVO *
SLOSKI Klub PAKET *
Več informacij o paketih na: Paketi Generali zavarovanj za SLOSKI Klub
Želim zavarovanje poklicne odgovornosti *
Cena 12€ Več informacij na: Zavarovanje poklicne odgovornosti
Račun na podjetje
V primeru, da želite račun na drugo fizično ali pravno osebo vpišite: naziv, naslov, pošta, davčna številka.
SLOSKI Klub kartico želim prejeti na drug naslov od zgoraj navedenega
(Ime in priimek, naslov in poštna številka)
SOGLASJE SLOSKI KLUB
Soglašam, da društvo - klub katerega član sem obdeluje moje osebne podatke za namen članskega razmerja in za namen obveščanja o ugodnostnih in aktivnostih katere izvaja.
*
SOGLASJE SLO SKI KLUB
Soglašam, da SZS obdeluje moje osebne podatke za namene članskega razmerja in za namen obveščanja o ugodnostih, vezanih na članstvo v SZS, ter izvajanje ostalih aktivnosti katere izhajajo in statusa društva v javnem interesu. Smučarska zveza Slovenije – Združenje smučarskih panog bo osebne podatke člana uporabljala za namene članskega razmerja in jih ne bo posredovala tretjim osebam, razen partnerjem SLOSKI kluba. Podatke bomo uporabljali in shranjevali skladno s predpisi s področja varstva osebnih podatkov. V teh primerih obdelava osebnih podatkov poteka v okviru s posameznikovo izjavo dopuščenega obsega osebnih podatkov, namena in dogovorjenih kanalov obveščanja, vse do preklica.
*
S potrditvijo dovoljujem društvu fotografiranje in snemanje dogodkov, ki jih organizira društvo, in uporabo v izobraževalne in promocijske namene društva (kot npr. objava na internetni strani, objava na facebook strani, objava na predstavitvenih plakatih ipd.) v okviru svojih dejavnosti. *
Z naročilom SLOSKI Klub kartice jamčim za pravilnost napisanih podatkov, sprejemam pogoje članstva SZS in ŠD TUNTO ter dovoljujem društvu, da obdeluje in posreduje SZS osebne podatke, ki so navedeni na tej naročilnici in druge morebitne osebne podatke, ki jih bom posredoval društvu v času veljavnosti SLOSKI Klub kartice oz. v času članstva v društvu za namen izvedbe te naročilnice. *
S podpisom te naročilnice dovoljujem društvu, da zgoraj navedene osebne podatke obdeluje za potrebe izvedbe te naročilnice in delovanja društva. Seznanjen sem, da društvo vse zgoraj navedene podatke potrebuje za izvedbo naročila SLOSKI Klub kartice in skladno s tem imate pravico do preklica soglasja za obdelavo osebnih podatkov, pravico do dostopa do podatkov, pravico do popravka podatkov, pravico do izbrisa (»pravica do pozabe«), pravico do omejitve obdelave, pravico do ugovora ter pravico do prenosljivosti podatkov in v primeru, da želite katerokoli od navedenih pravic uveljaviti se lahko obrnete na tajništvo društva na elektronski naslov info@tunto.si (zadeva: osebni podatki). Društvo bo pridobljene osebne podatke hranilo za čas članstva v društvu, po prenehanju članstva pa bo društvo vse osebne podatke, razen tistih, ki jih mora hraniti na podlagi zakonskih predpisov dalj časa, izbrisalo ali anonimiziralo. Soglašam, da društvo lahko pridobljene osebne podatke posreduje svojim zaposlenim, svojim organom in pogodbenim sodelavcem, ki potrebujejo pridobljene osebne podatke za izvedbo namena te naročilnice ali izvedbo namena za katere so pridobljeni. Društvo se zavezuje, da bo pridobljene osebne podatke obdelovalo le za potrebe za katere so pridobljeni in varovalo skladno z zakonom o varstvu osebnih podatkov in ostalimi veljavnimi predpisi.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy