"Deze quiz is voor jou" TV-Show (gratis activiteit)
Linda de Mol heeft een gloednieuwe quiz bedacht die wordt uitgezonden op SBS6! Naast bekende Nederlanders speelt het publiek ook mee.
Wil jij je kennis meten met die van bekende Nederlanders en drie keer kans maken op €1.000,-? Doe dan mee op 22 januari! Dit is de eerste opname van deze nieuwe quiz.

Wij vertrekken met de trein vanaf Leiden Centraal naar Studio Baarn.
De trein vertrekt om 15:45 STIPT, na wat overstappen komen wij om 17:10 bij Studio Baarn aan. Mocht jij er voor kiezen niet op Leiden, maar bij de studio ons te ontmoeten, geef dit dan in het document aan.
Gezien de trein om 15:45 vertrekt zullen wij vanaf 15:30 op het station aanwezig zijn. Wij staan onder de trap naar spoor 4.

Er zijn 20 plekken. Wij zullen na de deadline bekend maken of je mee kan of reserve bent.

Let op:
- Deelname kan pas vanaf 18 jaar
- Deelname is enkel voor leden
- Er is geen avondmaaltijd te verkrijgen. Neem dus zelf iets mee (maaltijdsalade of iets dergelijks). Wel krijgen wij een consumptie.
- Aangezien de TV-show afhankelijk is van zijn publiek is het van groot belang het aan te geven als je niet langer aanwezig kan zijn! Dit kan door een email naar activiteiten.slhc@gmail.com
- Als je je niet 24 uur van tevoren afmeld zullen wij genoodzaakt zijn een boete van 10 euro in rekening te brengen. Dit is besloten puur om de reden dat men werkelijk aanwezig zal zijn.
- Een deel van de informatie die door jouw wordt verstrekt wordt gedeeld met een derde partij: Talpa Network (organisatoren van Linda-Quiz). Naam, geboortedatum, geslacht, mailadres, opleidingsniveau

Waar: Studio Baarn (Hermesweg 10, 3741 GP Baarn), maar wij verzamelen op Leiden Centraal onder de trap bij spoor 4.
Wanneer: 22 januari 15:30 (Leiden Centraal) of 17:10 (Studio Baarn); wij verwachten rond 20:00 klaar te zijn met de opname.
Deadline aanmelden: 29 december 12:00
Verder contact: activiteiten.slhc@gmail.com, of bij haast bellen naar 06-12824313
Wat is jouw naam (voornaam en achternaam)? *
Your answer
Wat is je geboortedatum (let op: je moet 18 of ouder zijn om mee te kunnen doen)? *
MM
/
DD
/
YYYY
Wat is je geslacht? *
Wat is jouw email? *
Your answer
Ben je lid van het LHC? *
Welk Honours track volg jij? *
Your answer
Mocht je uiteindelijk niet aanwezig kunnen zijn moet je dit op tijd laten weten. Als je je niet 24 uur vóór de activiteit afmeldt zullen wij genoodzaakt zijn een boete van 10 euro in rekening te brengen. *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy