2019 Studie Agressie binnen de VvE
In 2017 heeft VvE Centraal het eerste een studie gedaan naar agressie binnen de Vereniging van Eigenaars. Dit jaar herhalen we de studie. Het maakt het onderdeel uit van een internationale studie over dit onderwerp. Naast de inventarisatie kunnen we de resultaten nu ook vergelijken met de resultaten uit het eerste onderzoek en de overeenkomsten en verschillen met de overige deelnemende landen.

Bedankt dat u dit jaar deel neemt aan het onderzoek en als dank zullen we de resultaten natuurlijk met u als deelnemer delen. Vergeet niet uw gegevens aan het einde van deze vragenlijst in te vullen.
Wat is uw rol binnen de VvE?
In uw rol binnen de VvE, heeft u daarin geweld of agressie ervaren?
Clear selection
Welke vorm van agressie of geweld betreft het?
Wie was de agressor in deze situatie?
Clear selection
Wanneer u agressie heeft ervaren, wat was de frequentie?
Clear selection
Welke actie ondereemt u in een dergelijke situatie?
Welke tips of informatie wilt u met betrekking tot deze studie met ons delen?
Contact gegevens
Bedankt voor uw medewerking en het beantwoorden van onze 7 vragen. We gaan uw antworden verwerken in de studie. Wanneer u uw contactgegevens hieronder achter laat kunnen we de resultaten van het onderzoek met u delen. Daarnaast kan het zijn dat we op basis van uw reactie aanvullende vragen hebben en hopen dat we u hier ook over kunnen contacteren.

We hechten veel waarde aan privacy en zullen uw persoonlijk gegevens nooit in onzepublicaties gebruiken zonder uw uitdrukkelijke instemming.
Uw contactgegevens
Naam
E-mail adres
Telefoonnummer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of vvecentraal.nl. Report Abuse