ПРИСТАПНИЦА
кон Млади Европски Федералисти – Македонија (ЏЕФ Македонија)
Име и Презиме *
Your answer
Дата на раѓање: *
MM
/
DD
/
YYYY
Образование: *
Your answer
Адреса на живеење: *
Your answer
Општина: *
Your answer
E-mail: *
Your answer
Телефон: *
Your answer
Skype:
Your answer
Facebook:
Your answer
Twitter:
Your answer
Која е Вашата мотивација да станете член на ЏЕФ Македонија? *
Your answer
Дали претходно сте имале искуство со ЏЕФ Македонија или воопшто со граѓанските организации во Македонија? *
Your answer
Полиња на интерес: *
Your answer
Тип на членство: *
ЏЕФ Македонија, како една од ретките ако не и единствена младинска организација која што јавно се декларира како политичка организација, во моментот активно ќе работи на зајакнување на капацитетите на организацијата како и на нејзините членови, со цел зголемување на видливоста и влијанието кое што организацијата го има, како и позиционирање и промовирање на ставовите и вредностите на истата. За да ја постигнеме оваа цел, потребно е да имаме увид во тоа колку членовите ќе можат да се вклучат во работата на организацијата. Изберете меѓу двете можности:
Required
Пополнетата пристапница испратете ја на следната е-маил адреса mmihailoski@jef.mk. Со пополнување на пристапницата ќе бидете контактирани од нашиот Координатор за членство кој ќе Ви објасни подетално за процедурата како да станете полноправен член на ЏЕФ Македонија и кои се целите на кои се обврзувате да ги почитувате како член.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.