Sol·licitud d'inscripció a accions formatives per a entitats, organitzades per l'Ajuntament de Terrassa
Ompliu el següent formulari per realitzar la sol·licitud.
Per confirmar la inscripció, el servei de Qualitat Democràtica es posarà en contacte amb la persona interessada, a través del seu correu electrònic.
FORMACIÓ: Justificació de subvencions 2019
A quina sessió vols inscriure't? *
Dades de l'entitat
Nom de l'entitat *
Your answer
Número d'RMEAC *
Your answer
Dades de la persona interessada
Nom *
Your answer
Cognoms *
Your answer
Correu Electrònic *
Your answer
Número de telèfon *
Your answer
Informació addicional
Per confirmar la inscripció, el servei de Qualitat Democràtica es posarà en contacte amb la persona interessada, a través del seu correu electrònic.
Política de protecció de dades *
De conformitat amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre i el Reglament (UE) 016/679, de protecció de dades de caràcter personal, s'informa a la persona interessada que inscrivint-se en aquesta formació consent el tractament de les dades personals facilitades. Informació referent al tractament de les dades proporcionades al formulari de preinscripció a les formacions: Responsable del tractament de dades: Ajuntament de Terrassa. Delegat de protecció de dades: dpd@legal-data.net. Servei Municipal: Servei de Qualitat Democràtica. Dades recollides: Nom, cognoms, email i número de telèfon. Període de conservació de les dades: Fins que l'afectat exerceixi el seu dret de cancel•lació i en qualsevol cas fins que s'esgotin els terminis legals per depurar responsabilitats. Finalitat del tractament: Enviar a l'interessat/ada informació relacionada amb la seva inscripció.Enviar a l'interessat/ada informació relacionada amb la realització d’altres accions formatives. Exercici de drets: Accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació o oposició al tractament, adreçant-vos al correu electrònic protecciodades@terrassa.cat o a qualsevol oficina d'atenció al ciutadà de l'Ajuntament de Terrassa. Més informació sobre la política de protecció de dades de l'Ajuntament de Terrassa: https://www.terrassa.cat/protecciodades
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service