Dala Pride 2019
Vad härligt att ni vill medverka under Dala Pride 2019 !

Dala Pride är en årligt återkommande normkritisk, intersektionell, gränsöverskridande och öppenhjärtig hbtq-festival som vill främja ett normkritiskt tänkande i Falun och Dalarna!

Vårt mål är att väcka nya tankar och ifrågasätta invanda tankemönster. Det vill vi göra med personliga berättelser, oväntad kunskap i oväntade former, möten mellan människor, kulturupplevelser och oväntade kopplingar mellan olika frågor så att vi plötsligt ser nya sätt att förhålla oss till oss själva och andra. Våra aktiviteter är gratis, partipolitiskt obundna och drogfria.

Dala Pride-veckan hålls i hela Dalarna vecka 37 måndag till fredag, i år 9 - 14 september. Falu Pride-festivalfinalen hålls på lördagen den 14 september i Falun med traditionsenlig prideparad och normkritiskt Pride House på Gamla Elverket. Festivalens och föreningens värdegrund finns på www.dalapride.se

Fram till den 14 augusti är det fritt fram att anmäla programpunkter till veckans program runtom i Dalarna, tipsa bara kontakt@dalapride.se om att ni skickat in en programpunkt. Efter den 14 augusti behöver ni höra av er till kontakt@dalapride.se med er idé innan ni anmäler den så att ni får ett godkännande på att den passar in i programmet.

För att anmäla programpunkter eller utställarplats till lördagens festivalfinal i Falun klicka här: https://forms.gle/jG9VjKPYopgUoJd68

Sällskap fyller bara i ett formulär - men fyll i allas namn och uppgifter. Kika gärna på formuläret en extra gång innan du börjar fylla i så att du har alla uppgifter tillhanda.

Tack på förhand för er medverkan!
Kontaktperson
Namn *
E-post *
Mobilnummer *
Arrangör *
Organisationsnummer
Om ni har ett
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy