Code9 2019 - prijava za radionice
Poštovani studenti, pred Vama je forma za prijavu na interaktivne radionice iz programiranja koje organizuje kompanija Levi9. Ove interaktivne radionice se uspešno realizuju već nekoliko godina, a sam projekat je nastao kao rezultat saradnje kompanije Levi9 i organizacije EESTEC LC Novi Sad.

Code9 kursevi imaju za cilj da studentima pruže priliku da saznaju više o trendovima u ovim oblastima u svetu i kod nas, kao i da steknu potrebne veštine koje će imati važnu ulogu u profesionalnoj karijeri nakon završetka fakulteta. Tako da ukoliko želite da steknete veštine iz .NET programiranja, automatskog testiranja ili Java programskog jezika, prijavite se pre nego što istekne vreme za prijave!

Datumi održavanja ovih radionica su: 11.05.2019; 18.05.2019; 25.05.2019 i 01.06.2019 - a mesto održavanja ovih radionica je Prirodno-matematički fakultet

Ukoliko budete primljeni, dobićete informacije putem e-mail adrese koju ste naveli u ovoj formi. Kompanija Levi9 i EESTEC LC Novi Sad vam žele puno sreće!

Ime i prezime *
Your answer
Fakultet *
Smer *
Your answer
Modul *
Your answer
Godina upisa studija *
Your answer
Trenutna godina studija *
Your answer
Broj indeksa *
Your answer
Prosečna ocena *
Your answer
E-mail adresa *
Your answer
Broj telefona *
Your answer
Pol *
Veličina majice *
Prva želja *
Druga želja
Ukoliko su mesta za radionicu višeg prioriteta popunjena, bićete raspoređeni na radionice nižeg prioriteta ukoliko budete selektovali neku od ponuđenih.
Treća želja
Motivaciono pismo *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service