Înscriere în echipa de voluntari - Inventarierea resurselor și infrastructurii turistice din județul Bihor
Prin înscrierea în acest formular vă exprimați dorința de a intra în echipa de voluntari a proiectului de inventarierea a resurselor și infrasructurii turistice din județul Bihor.

Proiect gestionat de Agenția de Management al Destinației Bihor, în calitate de inițiator și coordonator general al proiectului, în parteneriat cu Universitatea din Oradea, Facultatea de Geografie, Turism și Sport.

SCOPUL PROIECTULUI: inventarierea resurselor și infrastructurii turistice din județul Bihor și crearea unei baze de date unitară.

OBIECTIVE: elaborarea strategiei de dezvoltare turistică a județului Bihor, crearea unui portal web în vederea promovării integrată a valorilor naturale și antropice ale județulu Bihor, crearea brandului destinației turistice Bihor.

ACTIVITĂȚI: activitățile în care se vor implica voluntarii sunt: documentarea bibliografică și din alte surse, planificarea muncii de teren, ieșirile în teren și colectarea datelor, realizarea de fotografii cu obiectivele inventariate, introducerea in baza de date a resurselor identificate în teren.

Numele *
Nume și prenume
Your answer
Data nașterii
Your answer
E-mail *
Your answer
Telefon *
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Organizația Națională Cercetașii României.