FORMACIÓ DE FORMADORS - Teatre-clown : recursos expressius per a educadors i educadores, amb Pasquale Marino (7-8 de març 2020)
L’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC) organitza, de forma pionera a l’estat espanyol i des de 2010, cursos de formació de formadors/es de circ amb l’objectiu d’oferir eines que permetin millorar les competències dels formadors i formadores de circ i dels professionals de l’educació i el lleure.
Per fer efectiva la inscripció cal que, un cop omplert aquest formulari, facis el pagament del curs, a l'oficina de l'APCC (a La Central del Circ, matins) o a través d'un ingrés bancari a (Triodos-APCC: ES20 1491 0001 2430 0008 7863), indicant el teu nom i el curs al qual t'inscrius. Un cop fet l'ingrés, cal que enviis el comprobant a projectes@apcc.cat . DATA LÍMIT: 27 DE GENER
*Socis APCC: 80€ No socis: 100€
(*) Aquesta tarifa s’aplicarà també als alumnes de la Formació de formadors de circ social Ateneu Popular 9 Barris, alumnes de l'Associació Catalana d'Escoles de Teatre (ACET), membres d’altres associacions de circ de l’estat (CircoRED), i socis de l’AGT .

La Asociación de Profesionales de Circo de Cataluña (APCC) organiza, de forma pionera en España y desde 2010, cursos de formación de formadores y formadoras de circo con el objetivo de ofrecer herramientas que permitan mejorar las competencias de los formadores de circo y de los profesionales de la educación y el ocio.
Para hacer efectiva la inscripción es necesario que, una vez rellenado este formulario, realices el pago del curso, en la oficina de la APCC (en La Central del Circ, mañanas) o a través de un ingreso bancario a (Triodos-APCC: ES20 1491 0001 2430 0008 7863), indicando tu nombre y el curso al cual te inscribes. Una vez realizado el ingreso es necesario que envíes el comprobante a projectes@apcc.cat. FECHA LÍMITE: 27 DE ENERO
*Socios APCC: 80€ No socios: 100€
(*) Esta tarifa se aplicará también a los alumn@s de la Formación de formadores de circo social Ateneu Popular 9 Barris, alumn@s de l'Associació Catalana d'Escoles de Teatre (ACET), miembros de otras associaciones de circo del estado (CircoRED), y soc@s de l’AGT .
Email address *
Nom / Nombre *
Your answer
Cognoms / Apellidos *
Your answer
Data de naixement / Fecha de nacimiento *
Your answer
DNI / Passaport *
Your answer
Telèfon mòbil / Teléfono móvil *
Your answer
Ets soci de l'APCC? / ¿Eres socio de la APCC? *
Required
Ets beneficiari d'algun dels descomptes que apliquem?
Indica breument la teva experiència en formació de circ / Indica brevemente tu experiencia en formación de circo *
Your answer
Amb quines edats/col·lectius treballes? / ¿Con qué edades/colectivos trabajas? *
Your answer
Quines són les necessitats amb què et trobes com a formador/a? / Cuáles son las necesidades con que te encuentras como formador/a? *
Your answer
Quins coneixements tècnics tens de circ? Alguna especialitat? / Que conocimientos técnicos de circo tienes? Alguna especialidad?
Your answer
Tens alguna petició per tractar algun tema en especial? / Tienes alguna petición para tratar algún tema en especial? *
Your answer
Forma de pagament / Forma de pago *
Concepte Ingrés: nom curs+nom alumne (enviar comprovant a projectes@apcc.cat) DATA LÍMIT 27 de GENER/ Concepto: nombre curso+nombre alumno (enviar comprovante a projectes@apcc.cat) FECHA LÍMITE 27 DE GENER
Protecció de dades
En compliment de la Llei 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, et recordem que les dades personals incloses en els nostres formularis i facilitades per correu electrònic, per telèfon o omplint algun dels nostres impresos, són incorporades a un fitxer automatitzat el responsable del qual és l’Associació de professionals de circ de Catalunya, APCC, Parc del Fòrum: Esplanada del Fòrum s/n, 08019 Barcelona, amb la finalitat de mantenir-te informat/da sobre els serveis i Activitats de la nostra entitat que puguin ser del teu interès. Totes les dades seran tractades amb absoluta confidencialitat i en cap cas seran cedides a tercers. Pots exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició, en els termes i condicions previstos legalment, dirigint-te a l’adreça de correu electrònic apcc@apcc.cat.
Moltes gràcies!
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy