Inschrijfformulier Competitie
De inschrijving voor het nieuwe seizoen van de Zeeuwse Darts Federatie zal dit jaar anders gaan dan vorige seizoenen. Iedereen zal zich éénmalig moeten inschrijven via het online inschrijfformulier. Vervolgens blijf je lid van de ZDF totdat je het lidmaatschap opzegt, dit in tegenstelling tot voorheen waarbij je ieder seizoen opnieuw moest inschrijven.

Een van de redenen waarom wij dit doen is omdat wij alle leden op de hoogte moeten brengen van onze Privacyverklaring in verband met de nieuwe wetgeving op het gebied van privacy.

Wat tevens veranderd is dat er op de spelerskaart vanaf volgend seizoen geen pasfoto meer staat. Ook dit heeft te maken met de nieuwe privacywetgeving, bovendien scheelt het veel administratief werk. De spelerskaarten zullen voor het nieuwe seizoen samen met de wedstrijdformulieren per post worden toegezonden naar de teamcaptains. Leden die geen team hebben zullen de spelerskaart per post ontvangen. Er zal dus ook geen captainsvergadering worden gehouden aan het begin van het seizoen.

Ook het innen van de verschuldigde contributie zal dit jaar anders gebeuren dan voorheen. Na inschrijving ontvangt ieder lid een contributienota met hierin de betalingsgegevens. De betaling dient bij voorkeur per bank plaats te vinden omdat wij het aantal kashandelingen willen beperken. Let op: indien de contributie niet tijdig wordt voldaan is men niet speelgerechtigd.

De individuele inschrijving zal sluiten op 30 juni 2018, hierna krijgen de captains de gelegenheid om hun teams in te schrijven.

Wanneer er problemen zijn met het inschrijven of er andere vragen zijn kunt u contact opnemen met één van de bestuursleden. De contactinformatie is te vinden op de site.

Wat hebben wij u te bieden wanneer u zich inschrijft bij de Zeeuwse Darts Federatie (hierna: ZDF)?

* U kunt deelnemen aan 3 competities voor teams (Winter-, Beker- en Zomercompetitie)

* U kunt deelnemen aan door de ZDF georganiseerde toernooien, zoals het individuele Zeeuws Kampioenschap of het Zeeuws Koppel Kampioenschap.

* Wij zorgen voor aanmelding en contributieafdracht aan de Nederlandse Darts Bond. U bent vervolgens lid van de Nederlandse Darts Bond, waardoor u kunt deelnemen aan bijvoorbeeld Nationale Rankingtoernooien;

Wat kost dit?

* € 30 voor leden ouder dan 18 jaar (peildatum: 1 september) (heel seizoen)

* € 20 voor leden ouder dan 18 jaar (half seizoen)

* € 20 voor leden jonger dan 18 jaar (heel seizoen)

* € 10 voor leden jonger dan 18 jaar (half seizoen)

Wat doen wij met u persoonsgegevens?

Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Wij vragen van u enkel de gegevens welke wij echt nodig hebben. In onze Privacyverklaring kunt u meer lezen over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.

Hierbij onze privacy verklaring: https://goo.gl/kRJZS8
Hierbij onze privacy policy: https://goo.gl/YdzSJX

Deze zijn ook terug te vinden op onze website: http://zeeuwsedartsfederatie.nl/

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms