Inschrijvingsfiche 2018-2019
Schrijf uw zoon hier in voor het nieuwe werkjaar! LET OP: inschrijving is pas compleet bij overschrijving van € 35,00 op volgend rekeningnummer:
BE52 0689 0347 5609 met vermelding naam + voornaam + Lidgeld.

De persoonsgegevens hieronder ingevuld worden bewaard en verwerkt door KSA de Lommelse Blauwvoeters. De gegevens gebruiken we om je te contacteren en op de hoogte te houden van onze werking en activiteiten. Bovendien geven we de gegevens door aan KSA Nationaal vzw via het digitaal ledenbestand (Digit) voor de aansluiting bij KSA Nationaal vzw, voor het afsluiten van de nodige verzekeringen en het versturen van de leden- en leidingstijdschriften. Meer informatie over ons beleid rond gegevensverwerking en je rechten omtrent je gegevens vind je in onze privacyverklaring op www.ksa.be/privacyverklaring.

Naam *
Your answer
Voornaam *
Your answer
Geboortedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
Ban *
Hoofdadres (straat + huisnummer + postcode + gemeente) *
Your answer
Naam en voornaam ouder(s) *
Your answer
Secundair adres (straat + huisnummer + postcode + gemeente)
Your answer
Telefoon/ GSM *
Your answer
e-mailadres *
Your answer
Mijn kind mag frisdrank na de activiteit (anders enkel water) *
Andere informatie
Zijn er andere punten waar de leiding rekening mee moet houden? Zijn er nog opmerkingen of inlichtingen die je aan de leiding wil meegeven?
Your answer
Toestemming beeldmateriaal
je geeft toestemming dat er beeldmateriaal van je kind gemaakt wordt gedurende het komende KSA-jaar (2018-2019) en geef toestemming dat deze foto’s of ander beeldmateriaal door KSA groepsnaam, de provinciale werkkringen en KSA Nationaal vzw gebruikt kunnen worden voor organisatiedoeleinden (cf. sociale media, website, leden- en leidingstijdschrift, publicaties …).
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service