Анкета за нуждите от обучения и услуги за повишаване на дигиталната компетентност

Уважаеми г-не / Уважаема г-жо,

Имаме нужда от Вашето съдействие! Проект AgroDigiRise ,,Разгръщане на иновационния потенциал на Южен централен район на България и на аграрния сектор", финансиран по програма ,,Цифрова Европа", с номер 101083473, има за цел да развие потенциала на агросектора чрез предоставяне на достъп до технологични решения и набор от услуги, подпомагащи дигиталната трансформация. Това ще бъде постигнато чрез създаването на благоприятна среда за успешна съвместна работа между наука, бизнес и земеделски производители. В рамките на проекта ще се предоставят безплатни обучения и услуги на земеделски производители, малки и средни предприятия в областта на земеделието и агро-хранителната промишленост, преподаватели във висши учебни заведения, студенти, изследователи, представители на публичната администрация, консултантски организации, компании от сферата на ИКТ, новостартиращи предприятия (стартъпи) и други заинтересовани страни. 

Ето защо се обръщаме се към Вас с молба да бъдете част от вземането на решения за това какви обучения за повишаване на дигиталните (цифрови) знания и умения, както и какви услуги биха отговорили в най-висока степен на нуждите, които изпитвате във Вашата дейност. Резултатите от анкетата ще бъдат използвани за разработване и предоставяне на безплатни обучения и услуги за всички заинтересовани страни. Попълването й отнема не повече от 10 минути.

Настоящата анкета се разпространява в електронна и хартиена форма в периода 10-25 февруари. Ако вече сте попълнили хартиената форма, моля, не попълвайте тази анкета!  

Попълването на анкетата е изцяло доброволно! В съответствие с Общия регламент за защита на данните (Регламент на ЕС 2016/679), събраните данни ще бъдат обработени в рамките на проекта, използвани за научно-изследователски цели и няма да бъдат предоставяни на други лица. 

За повече информация за проект AgroDigiRise, можете да се свържете с координатора на info@agrohub.bg! 

Вашето мнение е важно за нас!

Благодарим Ви!


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy