Inscripció al curs: Guia de les pràctiques correctes d'higiene per a petits productors de cervesa
Curs a l'Escola Agrària de Mas Bové de Constantí.
14, 21 i 28 de gener. De 16:00h a 20:00h

• Places limitades amb inscripció vàlida per ordre de registre i de compliment dels requisits. La inscripció no serà vàlida fins que no es realitzi la confirmació per escrit i pagament del curs.
• Adreçat prioritàriament a persones en situació laboral activa i amb activitat principal de tipus professional associada al programa d’accions de transferència del PDR.
• No destinat a persones jubilades o treballadors públics o d'empreses públiques.
DNI *
Your answer
Nom *
Your answer
Primer cognom *
Your answer
Segon cognom *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Telefon *
Your answer
Sexe (Masculí - Femení) *
Data de naixement *
MM
/
DD
/
YYYY
Empresa
Your answer
Domicili (Tipus via, nom via, Núm., pis i porta) *
Your answer
Codi Postal *
Your answer
Població / Localitat *
Your answer
Comarca *
Situació Laboral *
Relació amb la cervesa artesana?
Your answer
D’acord amb Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril de 2016 (RGPD), us informem que les vostres dades seran incorporades en un fitxer del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP). El responsable del tractament de les vostres dades personals és el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP). La finalitat del tractament de les dades personals és la gestió dels cursos en els que esteu matriculats, i de l’oferta formativa que gestiona el nostre centre. La informació sol·licitada podrà ser cedida a tercers per al primer fi esmentat. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació en el tractament i portabilitat, segons es preveu a la norma, a través del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Escola Agrària de Mas Bové, apartat de correus 159, 43120 Constantí (aecacon.daam@gencat.cat). La persona interessada pot presentar una reclamació, si escau, davant de l’autoritat de control, l’Agencia española de Protección de Datos. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy