Inschrijfformulier Betuwse Bixie Cup 2018
Voorwaarden:
- Van alle wedstrijden telt alleen de 1e proef/manche mee voor de Betuwse Bixie Cup. Er moeten minimaal 3 selectieproeven gereden worden om kans te maken op de Betuwse Bixie Cup, waarbij de laatste wedstrijd verplicht is.
- Bij de eerste wedstrijd krijgt u een hoofdstelnummer toegewezen, dit hoofdstelnummer moet u de gehele Cup opspelden op het sjabrak van de pony. U dient zelf in het bezit te zijn van een hoofdstelnummer, heeft u deze niet kan u deze bij het secretariaat kopen.
- De organisatie stelt verplicht om een veiligheidshelm en te dragen.
- Honden zijn niet toegestaan tijdens de wedstrijden, ivm neospora.
- U dient in het bezit te zijn van een geldige WA verzekering. Ter plekke kan gevraagd worden om een bewijs van verzekering. Vergeet ook niet de entingbewijzen van uw pony(‘s) mee te nemen! De wedstrijden worden geheel op eigen risico verreden. Het bestuur, medewerkers, grondeigenaren en overige betrokkenen kunnen op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor schade aan deelnemers, bezoekers en hun eigendommen. Deze wedstrijden wordt verreden volgens de reglementen van de KNHS.

Via onze website & Facebookpagina kunt u op de hoogte blijven van al het nieuws van onze Betuwse Bixie Cup 2018. Zie Betuwse Bixie Cup.

Klik hieronder op 'doorgaan' om het inschrijfformulier in te vullen.

Voor vragen vragen wij u vriendelijk om contact op te nemen met de organisatie via: betuwsebixiecup@gmail.com

Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms