Upitnik o potrebama za predfinanciranje LAG-ova u 2017.
Zadruga za etično financiranje u suradnji s LEADER mrežom Hrvatske objavljuje poziv za predfinanciranje provedbe projekata ugovorenih u okviru Programa Ruralnog razvoja Republike Hrvatske, podmjera 19.4.

Zadruga za etično financiranje je u okviru podrške razvojnim inicijativama na međunarodnoj razini ustrojila Program predfinanciranja LAG-ova za provedbu mjere 19. Financijska podrška sastoji se od povratnih sredstava uz kamatnu stopu koja se računa kao zbroj visine indikatora 6-mjesečni EURIBOR i fiksnog dodatka u iznosu od 4,5% (ali ne manje od 4,5%) na rok do godine dana (sa mogućnošću prolongacije). Predfinanciranje se može zatražiti za projekte za koje je potpisan ugovor s Europskom komisijom odnosno s nadležnom provedbenom agencijom/ugovornim tijelom u okviru Programa ruralnog razvoja 2014. - 2020. godine, mjera LEADER pristupa (podmjera 19.4.). Predfinanciranje će biti omogućeno LAG-ovima članovima Zadruge za etično financiranje koji ispunili uvjete pristupanja ZEF-u.

Temeljem informacija popunjenih u ovom upitniku, ZEF će osigurati potrebna sredstva za predfinanciranje LAG-ova za podmjeru 19.4. Popunjavanje upitnika ne predstavlja obvezu uzimanja pozajmice, već iskazivanje interesa nakon kojeg će vam se u najkraćem roku javiti predstavnik Zadruge za etično financiranje sa uvjetima predfinanciranja radi daljnjeg dogovora. Rok za popunjavanje upitnika je 14. travnja.

Zadruga za etično financiranje i buduća Etična banka planira nastaviti predfinanciranje svih projekata unutar mjere 19. Programa Ruralnog razvoja Republike Hrvatske o čemu ćete biti pravovremeno obaviješteni. Više informacija o Zadruzi za etično predfinanciranje pronađite ovdje: www.zef.hr

Podaci o LAG-u
Naziv LAG-a *
Your answer
Adresa LAG-a *
Your answer
Kontakt email *
Your answer
Kontakt telefon/mobitel *
Your answer
Potreba za predfinanciranjem Podmjere 19.4.
Je li vam potrebno predfinanciranje za podmjeru 19.4. *
Navedite ukupan iznos ostvarene potpore unutar podmjere 19.4. *
Your answer
Koliki iznos predfinanciranja bi vam bio potreban za provođenje podmjere 19.4. *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms