BusinessCard - Jelentkezés
LEGKÖZELEBBI GYÁRTÁS KEZDETE JÚNIUS 18-i HÉTEN az addig elfogadásra került arculatok kártyák!
Kártya mérete: 85x54mm; Anyaga: 300gr matt műnyomó papír; Mind a két oldalán nyomott; Lekerekített sarkokkal és a címoldalán fóliával nemesített. A hátoldala írható, tehát tökéletesen alkalmas ügyfélkártyának, termék vagy szolgáltatás bemutatására, bérletnek, naptárak..stb, vagy noteszként az aktuális gondolat felírására is.
...
A kártyák magas minőségét ezen a kedvező áron kizárólag úgy tudjuk előállítani, ha 24 résztvevő jelentkezése összegyűlik. Ebből adódóan a kártyák elkészítésének határideje -bár nagyon igyekszünk- nem meghatározható. Önnek azonban nincs kockázata! A jelentkezést követően a várható határidőről folyamatosan tájékoztatjuk és a gyártás közvetlen megkezdését megelőzően is minden esetben keressük Önt. Jelentkezését aktív megrendelésre kell majd változtatnia ahhoz, hogy a kártyáinak gyártását megkezdhessük.
Amennyiben időközben a szándéka, részben vagy egészében okafogyottá vált, lemondhatja. Ez esetben semmiféle díj igényt nem támasztunk. Önt semmilyen díj fizetése nem terheli.
Név *
Your answer
Telefonszám
Your answer
E-mail *
Your answer
Mennyi kártyára lenne szüksége? *
Minimum 500db azonos tartalommal rendelkező kártya rendelhető. ...vagy legyen az 500 bármely többszöröse amely esetben a kártyák tartalma ötszáz darabonként változhat.
Your answer
Előkészítés: *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms