Kandidera till Mölndals kommunfullmäktige!
Formuläret nedan är till för dig som vill stå på valsedeln till kommunfullmäktige i Mölndal. Du som medlem i partiet och är folkbokförd i Mölndal är valbar.

Det går bra att kandidera samt skicka in en presentation till valberedningen mellan 1/9 till 1/19 2017. Valberedningen kommer sedan att hålla intervjuer med de som kandiderar. Du kommer bli kontaktad av valberedningen efter tiden för kandidatur har gått ut.

I enlighet med lokalavdelningens beslut kring nomineringsprocesser så fastställs listan genom en digital medlemsomröstning som kommer hållas i februari 2017.

Alla kandidater att kunna lägga upp en presentation av sig själva på det digitala verktyget EasyVote. Kansliet för Miljöpartiet i Västra Götaland kommer vara behjälpliga i detta. Du som inte har tillgång till dator eller annan digital utrustning kommer ges möjlighet att skicka in din presentation på annat sätt.

Medlemsomröstningen kommer att ske digitalt via EasyVote. För att kunna rösta är det viktigt att du kan rätt mejladress och telefonnummer registrerat i Miljöpartiets medlemsomröstning. För dig som inte har tillgång till dator eller liknande men vill kandidera kan detta göras genom att ringa in till kansliet för Miljöpartiet i Västra Götaland på telefonummer 073-5874187.

Samtliga kandidater ska skriva under kandidatförsäkran. Information om försäkran kommer ges från valberedningen i samband med intervjuer.

Praktiska frågor kring röstningsförfarande och kandidaturer hänvisas till hanna.bernholdsson@mp.se. Frågor kring kandidaturer hänvisas till my.blomgren@gmail.com.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Miljöpartiet de Gröna. Report Abuse - Terms of Service