ЕЛО пријава за јесењи семестар 2017/18. године
Драге колеге,

Са великом радошћу вас обавештавамо да већ трећу годину можете да наставите или почнете да похађате онлајн часове енглеског језика у школи English Lessons Online у оквиру Заједнице која учи ,,СаЗнање''.


Настава у јесењем семестру траје три месеца и почиње 25. септембра 2017. године и завршава се 25. децембра 2017. године.


Пријава за јесењи семестар траје од 28. августа до 15. септембра 2017. Молимо вас да попуните овај упитник да бисте на време резервисали своје место у школи.


Све детаљније информације у вези са часовима, предавачима, ценама и начину извођена онлајн наставе можете прочитати на сајту школе: elo.zajednicaucenja.edu.rs тј. https://sites.google.com/a/zajednicaucenja.edu.rs/elo/.

Обавештење о терминима пробног часа за нове полазнике, почетку наставе, распореду часова и начинима уплате ћете добити након 15. септембра путем електронске поште на имејл адресу коју сте навели у пријави.

Ако имате неких недоумица или питања које бисте нам поставили, пишите нам на адресу elo@zajednicaucenja.edu.rs


ВАЖНА НАПОМЕНА:

Молимо Вас да приликом попуњавања упитника своје одговоре укуцате у празно поље ИСПОД текста питања, никако немојте брисати текст питања и уместо тога укуцавати свој одговор. Некон исправно попуњеног упитника треба да се види И ТЕКСТ ПИТАЊА (нпр. Име и презиме) и испод тога ВАШ ОДГОВОР, тј. оно што сте укуцали (нпр. Нада Пуртић).

У пољима где има више понуђених опција, КЛИКНИТЕ, ТЈ. ОЗНАЧИТЕ само једну опцију, не укуцавајте ништа.

На крају кликните на опцију Пошаљи или Submit.

Уколико и даље будете имали проблема са попуњавањем упитника, МОЛИМО ВАС ДА НАМ ТРАЖЕНЕ ПОДАТКЕ ИЗ УПИТНИКА ПОШАЉЕТЕ НА НАШУ ИМЕЈЛ АДРЕСУ: elo@zajednicaucenja.edu.rs

Хвала на разумевању!

Са нестрпљењем очекујемо наше старе полазнике и радујемо се новима!

Ваш ЕЛО

Име и презиме *
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms