Trodnevna radionica – Inovacija z

ADP – Zid poziva mlade od 17 do 30 godina starosti, a koji žele da se bave inovacijama, da se prijave za učešće u projektu Inovacija z – Podsticanje inovacione kulture tokom kojeg će imati priliku da kroz učenje osnaže svoje kapaciteta i steknu nova znanja i neophodne vještine u ovoj oblasti. Projekat je podržan od strane Fonda za inovacije. Projekat je počeo promotivnom kampanjom, a tokom istog je planirana realizacija trodnevne obuke kao i vršnjačkih radionica.

Trodnevna radionica će se održati u periodu od 20. – 22. novembra 2023. godine, doprinijeće da mladi steknu i prošire svoja znanja o inovacijama, inovacionoj kulturi, a osim toga imaće priliku da dobiju i više informacija o načinu za kreiranje poslovanja, prepoznavanju i afirmaciji kvalitetnih inovativnih ideja kao i da budu podrška drugima koji imaju slična interesovanja. Ova obuka će mladima donijeti vještine i znanja koje će ti biti od koristi u samom procesu kreiranja inovacija i realizacije tvoje ideje.

Nakon trodnevne Inovacijaz radionice, petnaestoro mladih će realizovati jednodnevne vršnjačke radionice i aktivnosti u svojim zajednicama u cilju dijeljenja znanja sa mladima koji imaju slična interesovanja i povećanja kapaciteta usmjerenih na inovacije i inovaconu kulturu.

Broj mjesta je ograničen na 15 i zato rezerviši svoje mjesto i budi dio zajednice inovativnih mladih ljudi. Za sve učesnike van Podgorice, putni troškovi biće pokriveni.

Rok za prijavu je do 15. novembra 2023. godine. 

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ime i prezime: *
Datum rođenja (DD.MM.GGGG): *
Grad: *
E-mail: *
Kontakt telefon: *
Zanimanje: *
Koja je tvoja motivacija za učešće na trodnevnoj radionici? *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Asocijacija za demokratski prosperitet - Zid. Report Abuse