FdP#12: Call for Volunteers!
!!! CITESTE CU ATENTIE INAINTE DE A TE INSCRIE !!!

Filmul de Piatra #12, "CAMP EDITION" are loc la Piatra Fantanele, judetul Bistrita-Nasaud, in campusul organizatiei Tasuleasa Social (NU la Piatra Neamt!).

Datele festivalului sunt 25-28 iulie, dar voluntarii vor trebui sa vina in campus cu cateva zile mai devreme, cel mai probabil pe 22 iulie. Se va pleca pe 29 iulie, dupa activitatile post-festival (strans echipamente, curatenie, gestiune, etc.).
Voluntarii au asigurate mesele si cazarea (intr-o camera comuna/mansarda sau la cort).

Asadar, te poti inscrie numai daca:
- ai peste 16 ani (obligatoriu acordul parintilor) sau peste 18 ani;
- esti disponibil pentru a sta in campusul Tasuleasa Social intre 22 si 29 iulie 2019 (date aproximative); in aceasta perioada nu poti parasi campus-ul (in afara urgentelor) si esti obligat sa participi la toate activitatile din program;
- esti dispus sa participi la activitati online (training, promovare, brainstorming, etc.) intre 1 si 21 iulie (date aproximative);
- completezi intregul formular si realizezi un video cu tine, in care sa spui de ce vrei sa fii voluntar la Filmul de Piatra.

Deoarece CAMP EDITION se va desfasura in campusul Tasuleasa Social, numarul de voluntari va fi extrem de limitat! Iti spunem asta de la inceput, ca sa nu te superi daca nu vei fi selectionat, si ca sa iti dai toata silinta cand vei completa acest formular.

Deadline: 15 mai 2019!

Succes!

#VolunteerPower!

Email address *
Nume *
Prenume *
Data nașterii *
MM
/
DD
/
YYYY
Orașul de reședință *
Telefon *
Profil personal Facebook *
Ocupația *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service