Potapljaški tabor - začetni tečaj- 27.4. - 3.5. / 18.5. - 24.5.
Pridruži se potapljaškemu tečaju z Mladimi zmaji in IPPO (Inštitutom za potapljanje in podvodne aktivnosti Piran) ter pridobi licenco PADI OWD, ki ti bo omogočila potapljanje do do globine 18 metrov na vseh lokacijah, ki so namenjene rekreativnemu potapljanju.

V okviru spletne prijave se odločiš za način plačila. V kolikor se odločiš za plačilo po položnici, ti bomo na naslov plačnika poslali račun s plačilnim nalogom, ki ga prosim poravnaj najkasneje v petih delovnih dneh.

Najkasneje v desetih delovnih dneh po oddaji prijave se prosim oglasi v enem izmed ČMC-jev, če si se odločil_a za plačilo v posameznem mladinskem centru.

S seboj prinesi podpisano izjavo o zdravstvenem stanju, ki jo najdeš na spletni strani IPPE: https://www.ippa.si/wp-content/uploads/2014/07/Medical-Statement.pdf. Če si na vsaj eno vprašanje odgovoril_a z DA, potem potrebuješ tudi izjavo osebnega zdravnika, da se tečaja lahko udeležiš. Tudi to dobiš na spletni strani IPPE: https://www.ippa.si/wp-content/uploads/2014/07/potrdilo_zdravnika-1.pdf.

V kolikor si se odločil_a za način plačila po položnici te prosimo, da račun poravnaš najkasneje v desetih delovnih dneh. S tem si zagotoviš tudi mesto na tečaju. Prosimo te, da v tem času v najbližji ČMC prineseš tudi podpisano izjavo o zdravstvenem stanju.

Vse cene so subvencionirane in predstavljajo 30% polne cene. Pridržujemo si pravico do spremembe programa in odpovedi posamezne aktivnosti v primeru premajhnega števila prijav.

V primeru dodatnih vprašanj o potapljaškem taboru ti bomo z veseljem odgovorili. Kontaktiraš nas lahko preko e-pošte: pocitnice@mladizmaji.si in tel. številko: 051 659 025 (Urša Kaplan).


Mesto na tečaju je zagotovljeno ob plačilu in s podpisano zdravstveno izjavo. V primeru odpovedi denarja ne vračamo. V primerih objektivnih in nepredvidljivih okoliščin, kot so bolezen, smrt v družini ipd. bo mogoče tečaj dokončati kasneje.
Ime in priimek *
Your answer
Telefonska številka *
Your answer
E-mail *
Your answer
Rojstni datum *
MM
/
DD
/
YYYY
Prijavljam se na termin: *
Naslov (za potrebe izdaje računa) *
Your answer
Zdravstvene posebnosti *
Your answer
Znam plavati *
Način plačila (mesto na taboru si zagotovite šele s plačilom prispevka 88 €) *
Soglašam, da JZMZ za potrebe promocije udeležence fotografira ter fotografije uporabi v objavah na družabnih omrežjih. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Mladi Zmaji. Report Abuse