Inschrijf formulier
Met dit formulier kan je inschrijven voor elke cursus of workshop die wordt gegeven door www.fotovideocursussen.nl
De gegevens die je hier invult worden alleen gebruikt voor communicatie over de cursus(sen) waarvoor je via dit formulier hebt ingeschreven. Na afloop van de cursus(sen) worden de gegevens verwijderd, behalve je naam en e-mailadres als je hieronder hebt aangegeven dat je de nieuwsbrieven wilt ontvangen. Je kan je daar altijd bij elke nieuwsbrief weer voor afmelden.
Voornaam *
Your answer
Achternaam *
Your answer
Woonplaats *
Your answer
Telefoonnummer *
Your answer
Emailadres *
Your answer
Camera model *
Your answer
Cursuscode(s) *
Bijvoorbeeld PF4 of F8. Wil je meer cursussen in 1 keer zet de codes gescheiden door een komma achterelkaar. De cursus code kan je vinden in de eerste kolom van het cursusrooster op de website.
Your answer
Type cursusboek *
Veel cursisten vinden het prettig om zowel hun aantekeningen als het cursusboek bij elkaar te houden. In dat geval raad ik je aan om te kiezen voor de 23-rings versie. Dan kan alles bij elkaar in een Multo ringband worden opgeborgen.
Ruimte voor extra vraag of mededeling
Your answer
Nieuwsbrief ontvangen *
Maximaal 1x per maand stuur ik een nieuwsbrief met daarin informatie over nieuwe cursussen en workshops. En de mogelijkheid om mee te doen aan de foto opdracht van de maand. Je kan je ten alle tijden afmelden voor deze nieuwsbrieven.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms