Ilmoittautuminen tilaisuuteen "Sivistyksen uusi, vanha tehtävä" 27.9.2019 klo 13-16
Tilaisuus järjestetään Sitran tiloissa (Itämerentori 11-13). Paikkoja on rajoitettu määrä. Tähdellä (*) merkityt kysymykset ovat pakollisia. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova.

Tilaisuuden järjestää Kriittinen Korkeakoulu sekä Kansanvalistusseura. Tilaisuuden järjestämistä tukee Sitra.

Tilaisuus on osa "Sivistys, mikä ihme – keskusteluja ihmisyydestä Euroopassa" -keskustelusarjaa. Keskustelusarjan verkkosivut: https://sivistys.fi.

Lomakkeella kysytään nimi- ja sähköpostiosoitetietoja tiedotus- ja yhteydenpitotarkoituksiin tilaisuuden osalta. Tiedot kerää Kriittinen Korkeakoulu. Tietoja käytetään vain ja ainoastaan tämän tilaisuuden ilmoittautumisiin, ja syntyneet sähköpostilistat hävitetään tilaisuuden jälkeen.

Kriittisen Korkeakoulun yleiseen tietosuojaselosteeseen voit tutustua täällä: http://kriittinenkorkeakoulu.fi/kriittinen/wp-content/uploads/2011/08/TIETOSUOJASELOSTE_KriittinenKorkeakoulu_20.9.2018.pdf

HUOM! Järjestelmä ei lähetä erikseen sähköpostikuittausta ilmoittautumisesta, vaan ennen tapahtumaa (tai mahdollisesti osallistujamaksimin täytyttyä) lähetetään yhteinen varmistusviesti ilmoittautumisesta.
Email address *
Nimi *
Your answer
Organisaatio
Your answer
Ruokavaliorajoitteet
Your answer
Lupa nimi- ja sähköpostiosoitetietojen keräämiseen: *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy