L'impacte laboral de la Indústria 4.0 a Catalunya
Nom i cognom *
Your answer
DNI *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Telèfon *
Your answer
Ocupació *
Your answer
Empresa *
Your answer
Protecció de dades
Conforme a allò que disposa el Reglament (UE) 2016/679, del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques en allò que respecta al tractament de dades personals, l’informem que, en relació a les dades personals que ens proporciona, el responsable del tractament és Creacció, Agència d'Emprenedoria, Innovació i Coneixement, SL, situada al C. Dr. Junyent 1, de Vic, amb telèfon 938815533.
La finalitat del tractament és gestionar la nostra agenda de contactes, controlar l'assistència a la sessió, fer-li arribar informació relacionada amb aquest i donar resposta a les seves consultes, així com per realitzar la memòria de justificació de la sessió davant l'organisme competent.
Les seves dades es conservaran durant un termini de 2 anys després de l'últim contacte o servei. Vostè té dret a accedir, rectificar les seves dades, així com sol·licitar la seva supressió quan ja no siguin necessàries per a la seva finalitat. També en determinades circumstàncies pot sol·licitar la limitació del tractament, en quin cas sols es conservaran per a l’exercici o defensa de reclamacions.Per exercir els seus drets pot dirigir-se per qualsevol mitjà al responsable del tractament, prèvia identificació.També podrà acudir a l’Autoritat de Control competent i presentar una reclamació quan consideri que la seva sol·licitud d’exercici d’aquests drets no s’ha atès degudament.
*
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of creaccio.cat. Report Abuse - Terms of Service