Építsd a jövőd! Építőipari szakmai találkozó - Csoportos Regisztráció
Időpont: 2021 október 21.
Helyszín: Szegedi SZC Vedres István Technikum
Cím: 6720 Szeged, Horváth Mihály utca 2-6.

A Szegedi SZC Vedres István Technikumban a Szegedi Szakképzési Centrum 2021. október 21-én (csütörtökön) szervezi az Építsd a jövőd! rendezvényt, amely egy országos pályaorientációs programsorozat részeként a leendő középiskolásokat célozza meg.
A rendezvényen 13 építőipari cég mellett a Szegedi SZC Déri Miksa, József Attila, Móravárosi és Vedres István iskoláinak tanárai, diákjai vezetik be az érdeklődőket – a továbbtanulás előtt álló fiatalokat –az építőipar jelenébe, jövőjébe, valamint az építőipari szakmák tanulásának lehetőségeibe, a munkaerőpiacon való elhelyezkedés lehetőségeibe, vagy a sikeres szakmai vizsgát követő szakirányú felsőoktatásba.

Az ágazatban érintett szakképző iskolák mellett a Szegedi Tankerületi Központ, a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Csongrád Megyei Pedagógiai Szakszolgálat is közreműködik az esemény megvalósulásában. A két évvel ezelőtti rendezvény több mint 350 általános iskolás próbálhatta ki a tetőfedést, a mozaikkészítést, a 3D tervezést, a LEGO ROBOTOT, a gipszkartonozást, vagy építhetett tésztahidat, tervezhetett házat és bútort, falazhatott, megismerhetett és készíthetett a legfrissebb trendeknek megfelelő falfestést, kipróbálhatta mivel foglalkozik a restaurátor, vagy hogyan lehet egy házat felokosítani, illetve napelemekkel gazdaságosabbá tenni a háztartást.

Várjuk szeretettel rendezvényünkön!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Iskola *
Osztály *
Létszám *
Kísérő neve *
Kísérő telefonszáma *
Időpont *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Szegedi Szakképzési Centrum. Report Abuse