Kom med i Frivilligcenter Vesterbro/Kgs. Enghave/Valbys netværk af frivilligorganisationer
Frivilligcentret får løbende kontakt til både enkeltpersoner, uddannelsesinstitutioner og virksomheder, som gerne vil ud og gøre en forskel i de københavnske frivilligorganisationer, ligesom vi løbende får kendskab til forskellige samarbejdsmuligheder på tværs af lokale frivilligorganisationer. Vi vil gerne udvide vores kendskab og netværk til relevante frivilligorganisationer, vi kan henvise til i disse sammenhænge, og vi har derfor lavet dette spørgeskema. Ved at udfylde skemaet bliver din organisation en del af frivilligcentrets netværk, og på baggrund af oplysningerne du udfylder, vil vi kontakte din organisation, hvis der opstår relevante samarbejdsmuligheder samt henvise potentielle nye frivillige til jer.

At blive en del af frivilligcentrets netværk er således en gratis, uforpligtende mulighed for, at din organisation kan blive kontaktet om nye spændende initiativer. Vi kan ikke garantere, at det giver flere nye frivillige eller lignende, men det vil uden tvivl øge sandsynligheden, hvis I bliver en del af frivilligcentrets netværk.

Først vil vi gerne bede om dine kontaktoplysninger for at kunne følge op på fremtidige samarbejder og sparring med den frivillige organisation, som du repræsenterer. Derudover vil vi med jeres kontaktoplysninger kunne sætte potentielle frivillige i kontakt med jer.

På forhånd tak!

Get the form in English here: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScX53ByJP8CW2u1nBUuo21Y_2K3HxelZFcS_lpmG9_ZHbGVdQ/viewform
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Hvad er navnet på den frivilligorganisation, du repræsenterer? *
Dit navn: *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Frivilligcenter Vesterbro/Kgs. Enghave/Valby. Report Abuse