Adatkezelési hozzájárulást kérünk
2018. május 25-től egy új adatvédelmi jogszabály lép hatályba az Európai Unióban. Ha Ön a jövőben is szeretne a Független Médiaközponttól információkat és programjaira szóló meghívókat kapni, kérjük, olvassa el adatkezelési tájékoztatónkat honlapunkon, és adja meg az elektronikus kapcsolattartáshoz szükséges adatait az alábbi űrlapon. A feliratkozáshoz a név és elektronikus levélcím megadása kötelező, a szervezet, amelynek dolgozik, továbbá a telefonszám közlése választható, de a kapcsolattartás megkönnyítése végett célszerű.

Adatait mindaddig kezeljük, amíg törlésüket Ön nem kéri. Az adatok kezelésének célja a Független Médiaközpont - Független Újságírók Alapítványa - mint adatkezelő, és a vele munkakapcsolatban lévő személyek folyamatos kapcsolattartása, az érintettek informálása. Az adatkezelés jogalapja az Ön hozzájárulása. Az adatkezelésre vonatkozó hazai jogszabály az 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról.

Ha nem iratkozik fel adatbázisunkra, kezelt személyes adatait véglegesen töröljük. Ha a későbbiekben mégis úgy dönt, szeretne tájékoztatókat, információkat kapni, a feliratkozást ismételten megteheti a www.cij.hu oldalon, ahol ugyanezt az űrlapot megtalálja.

Budapest, 2018. május 20.

Független Médiaközpont - Független Újságírók Alapítványa

Adatkezelési tájékoztató: http://www.cij.hu/hu/wp-content/uploads/2018/05/Adatkezel%C3%A9si-t%C3%A1j%C3%A9koztat%C3%B3-CIJ-2018.05.20.pdf

Email address *
Név *
Your answer
Szervezet/munkahely (nem kötelező megadni)
Your answer
Telefonszám (nem kötelező megadni)
Your answer
Feliratkozom a levelező listára *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms