Fortsättningskurs i Lindy Hop med Sofia & Daniel torsdagar kl. 18-20 under perioden 3-31 mars 2016

Lindy Hop fortsättningskurs (“nybörjarmedel”)

På fortsättningsnivån repeterar vi och bygger vidare på grunderna vi lade under nybörjarkursen, vilket betyder att du åtminstone ska ha gått en nybörjarkurs (10 lektioner) i Lindy hop tidigare. Vi fokuserar på rörelse och kommunikation med ökat flyt och glädje i socialdansen som mål.

Alla förare dansar med alla följare, paranmälan krävs ej. Meddela vid anmälan om du önskar föra eller följa under kursen, eller om det inte spelar någon roll.


När Sofia Enros och Daniel Johansson flyttade till Åland för 6 år sedan tog de med sig swingdansen och startade Mildreds swingskola med en levande swingdansscen som mål. Kända för sitt kreativa fotarbete, improvisation och kärlek till dansen har paret undervisat i bland annat Belgien, Schweiz, Sverige och USA, uppträtt tillsammans med musiker och dansare i New Orleans och St Louis och dansat både på den åländska bioduken och i TV4. 2013 kammade de hem förstaplatsen i Pure Bal Fast Feet Competition under the Revival i Malmö bland 200 andra internationella dansare , men det är på socialdansgolvet de trivs som bäst, vilket också speglas i deras motto - Kom och dansa med oss!


TORSDAGAR 3:e, 10:e, 17:e och 31:a mars kl 18-20 med kort paus.

Lokal: Strandnäs skola Norra, Nabbvägen, Mariehamn

PRIS
Kursen kostar 15€, men för deltagande krävs medlemskap i Swingskeppet för 2016 (medlemsavgiften på 10€ bör vara erlagd)
Swingskeppet skickar ett antagningsbesked med inbetalningsuppgifter till din epostadress när du har fått plats på kursen.

Vid frågor, välkommen att kontakta oss på info@swingskeppet.ax

  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question