Академија омладинског предузетништва 2.0 - AOП
Драги будући предузетници,

Пред вама се налази формулар, чијим попуњавањем аплицирате за учешће на пројекту Академија омладинског предузетништва - АОП 2.0.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
ШТА ЈЕ АОП И КАКО ФУНКЦИОНИШЕ?
Одабрани тимови, у саставу до три члана, младих од 18 до 30 година, проћи ће кроз АОП 2.0 четворомесечни интензивни програм, који ће вам омогућити да развијете своју креативну и иновативну предузетничку идеју, од ње направите бизнис план, припремите пословни предлог за њену имплементацију и представите је стручном жирију и потенцијалним инвеститорима.

Изабрани тимови имаће прилику да од 4. до 8. септембра буду полазници петодневног Акцелератора и прођу кроз интензиван програм обуке, сачињен од предавања, радионица, вежби и разговора са менторима. Након Акцелератора, тимови ће уз константну подршку ментора и серију вебинара усавршити своје идеје и бизнис планове. Додатна знања стећиће и на Мастер семинару који ће се оджати од 16. до 18. октобра.

Тимови који се најбоље покажу, присуствоваће дводневном Завршном такмичењу, које ће се одржати у децембру. Током такмичења тимови ће представити своје идеје стручном жирију и инвеститорима, како би потенцијално привукли њихово интересовање и добили значајне савете од реномираних стручњака у својим областима пословања.

Омогућујући младим предузетницима да упознају потенцијалне партнере и инвеститоре кроз активан рад на својим идејама, желимо да обезбедимо њихову самоодрживост и тако утичемо на њихов успеха на тржишту.

Више информација о пројекту можете сазнати путем нашег сајта: www.akademijapreduzetnistva.rs, а за сва додатна питања можете нас контактирати путем мејла или друштвених мрежа.

Радујемо се Вашим идејама и нашем заједничком раду на њима!

Организациони тим пројекта
info@akademijapreduzetnistva.rs

*На сва питања одговарате тимски.
Све информације прикупљене овим формуларом неће бити прослеђиване трећим странама нити коришћене у било које сврхе осим у сврху евалуације идеја ради учешћа у АОП-у.
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy