Inscripció al X Campus d'Estiu del Club de Rugby Sant Cugat
Benvolguts al formulari d'inscripció per al IX Campus d'Estiu del Club de Rugby Sant Cugat. Un any més esperem gaudir d'un estiu plegats i gaudir del rugby amb els vostres fills i filles. Trobaràs tota la informació al dossier, però si tens algun dubte pots contactar campus@santcugat.com o bé acasorran@santcugat.com

Per tal cursar la inscripció hauràs d'omplir tots els camps obligatoris, així com acceptar les condicions per a la participació en el Campus. A continuació es mostra un resum de la inscripció:

PAGAMENT
El pagament es farà mitjançant transferència bancària segons s'indicarà per correu electrònic posteriorment a la inscripció. El pagament serà condició indispensable per a la reserva de la plaça. Per tal de facilitar la inscripció, s'acceptarà el pagament fraccionat (50% - 50%) en dues transferències: la primera transferència en el moment de la inscripció com a reserva de plaça, i la segona transferència abans del 30 de juny. Es pot sol·licitar el fraccionament en l'apartat "Modalitat d'inscripció".

Des de la Coordinació del Campus i el Club de Rugby Sant Cugat seguim treballan per oferir el millor campus possible malgrat l'excepcionalitat del moment actual. Volem transmetre la tranquilitat i la confiança a totes les famílies de que en el cas que per causa de força major no sigui posible dur a terme el Campus es retornarà l'import íntegre de les inscripcions. Malgrat tot, confiem en que poc a poc retornarem a la normalitat i podrem gaudir un any mes d'un estiu ple de rugby!
Correu electrònic de contacte (on es rebrà la inscripció) *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy