Ja, jeg ønsker å delta på digitalt etablererkurs i regi av Startopp Nordland!

Det er nå et opphold i etablererkursene, men vi ønsker kontakt med deg som ønsker å delta når neste kurs settes opp på nyåret 2023. Håper derfor at du melder din interesse ved å fylle ut skjemaet her. Husk på at dette er absolutt uforpliktende! Vi tar kontakt med deg når tid for neste kurs er fastsatt.


Ny mulighet for påmelding direkte til Entreprenerdy, som kjører kurset. Der finner du også alle informasjon om kurset samt alle datoer for kurssamlingene. Gå direkte til: https://nordland.enty.no/programs/son

Denne siden utgår som påmelding etterhvert - gå direkte til påmeldingen nevnt over!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------Innledning
Dette er en uforpliktende påmelding til kurs og du blir kontaktet angående deltakelse. Meld din interesse her slik at vi kan planlegge en god kursgruppe!

Når din epostadresse er lagt inn kan du nederst på denne siden klikke "Neste" for å lese mer utfyllende informasjon om kursene. Husk å klikke "Send" før du avslutter!

_________________________________________________________________

Kurset består av ni nettbaserte samlinger over åtte uker. Hver samling varer ca. 2 timer. Mulighet for en fysisk samling etter gjennomført nettkurs.

Etablererkursene gir oppstartsbedrifter i Nordland kunnskapen de trenger for å etablere, utvikle og drifte en ny virksomhet. I løpet av kursprogrammet lager kursdeltakerne en forretningsplan med støtte fra mentorer, gründerhjelpere og andre næringslivsaktører.

Som kursdeltaker får du tilgang på et unikt og nyttig planleggingsverktøy S-E-A-M fra Entreprenerdy, som loser deg gjennom hele etableringsprosessen. Du vil bli kjent med e
ngasjerte veiledere, sparringspartnere og et faglig og sosialt nettverk.

Egenandel kr 4.500,- (noen kommuner tilbyr tilbakebetaling av egenandelen etter fullført kurs - dette kommer vi tilbake til etter din påmelding)

Påmeldingsfrist 4. november. 

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Next
Clear form
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy