Formulari inscripcions cursos estiu 2018 EtcA
Inscripcions cursos EtcA estiu 2018
Nom i cognoms *
Your answer
DNI/ Passaport: *
Your answer
Professió/ Situació laboral/ Estudis: *
Your answer
Correu electrònic de contacte: *
Your answer
Data de naixement: *
MM
/
DD
/
YYYY
Telèfons de contacte *
Your answer
Adreça postal: *
Your answer
Població *
Your answer
Codi postal *
Your answer
Altres dades:
Your answer
Curs al que es matricula: (assenyaleu el que pertoqui) *
Required
Descomptes a aplicar: (assenyaleu el que pertoqui)
AVISOS IMPORTANTS:

-Places limitades per ordre d'inscripció.
-La inscripció no es farà completament fins no realitzar el pagament de la mateixa al següent número de compte: ES 37 2100 0086 16 0200961949, indicant nom i congnom i en concepte el curs o cursos corresponents.
-L' activitat de l'EtcA i l'ATCTE tenen una assegurança de Responsabilitat Civil.
-L’ alumne es compromet a seguir totes les indicacions del professor/a durant les sessions i està d’acord en que l’Escola de Teatre i Circ d’Amposta i l'ATCTE no es farà responsable en cas d’accident, de les lesions que puguin afectar a aquest/a, com a conseqüència de la pràctica de qualsevol de les seves activitats.
-L’Escola de Teatre i Circ d’Amposta recomana als alumnes disposar d’una assegurança mèdica pròpia i, en cas de patir alguna lesió, ho comuniquen al professor/a.
Política de privacitat
La informació que faciliteu quedarà desada en un fitxer automatitzat propietat de l'Escola de Teatre i Circ d’Amposta (EtcA). En compliment del que regula la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, les dades de caràcter personal proporcionades es recullen en fitxers automatitzats sota la responsabilitat de l'Escola de Teatre i Circ d’Amposta (EtcA). Les dades lliurades s'empraran exclusivament per dur a terme el procés de matriculació, el cobrament dels diferents rebuts, el seguiment docent de l'alumnat i per donar informació sobre les activitats que realitzi l'Escola de Teatre i Circ d’Amposta (EtcA). En compliment del que regula la Llei 1/1982, de 5 de maig, de protecció civil del dret a l'honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, la formalització de la matrícula autoritzarà que l'alumnat pugui ser fotografiat en les activitats que organitzi l'Escola de Teatre i Circ d’ Amposta (EtcA) i que aquestes imatges puguin ser publicades al web o a la memòria d'activitats de l'Escola de Teatre d’Amposta (EtcA).
Vols estar informat sobre tot allò que fem a l'EtcA?
Des de l'EtcA tenim cura de les teves dades personals. Per això, en compliment del nou Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) que entra en vigor el 25 de maig de 2018, necessitem el teu consentiment per mantenir-nos en contacte.

Fem servir les teves dades exclusivament per mantenir-te informat de les nostres activitats. En cap cas compartim ni venem la nostra base de dades a terceres persones o empreses.

Com indica la llei, en qualsevol moment pots exigir l'eliminació definitiva de totes les teves dades de contacte enviant un correu a etca.info@gmail.com indicant la paraula BAIXA.

Indica si vols rebre els nostres correus electrònics amb informació de les activitats i dels cursos que realitzem a l'Escola de Teatre i Circ d'Amposta *
L'enviament d'aquest formulari implica que s'ha llegit i es dóna consentiment al que en ell es detalla *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.