Aanmelden als vrijwilliger X-plosion 2023 (heitraction)
Met dit formulier kan je, je aanmelden als vrijwilliger (leerlingen van de middelbare school kunnen zich hier ook voor inschrijven en dit als maatschappelijke stage mee laten tellen).

Jouw inzet is de enige manier voor ons om er een geweldige dag voor jong en oud van te maken. Dit wordt daarom ook zeer gewaardeerd! Er zijn geen inschrijfkosten voor de deelnemers, we houden de horecaprijzen laag en de opbouw, afbraak en begeleiding van spellen gebeurt enthousiast en verloopt gesmeerd! Het evenement wordt elk jaar beter bezocht en behoort inmiddels tot een van de jaarlijkse hoogtepunten van activiteiten in de St Jozefparochie. Jouw inzet heeft daarmee direct een positieve invloed op het (spel)plezier van de deelnemers.

Tijdens het evenement wordt voor eten en drinken gezorgd. Bij voldoende animo zullen we op een later moment een informatie avond in de basisschool houden waarin we alles toelichten en vragen kunnen beantwoorden.

Wij kijken uit naar jullie positieve reactie en schroom niet om dit formulier te delen met mensen van wie jij denkt dat ze ook hun steentje bij kunnen en willen dragen.

Voor meer informatie kun je terecht op www.stichtingwesp.nl

Namens Stichting WESP bij voorbaat dank voor jullie inzet!


Met inschrijving als vrijwilliger, ga je akkoord met het maken en publiceren van foto's. Stichting WESP gebruikt verstrekte persoonsgegevens alleen voor de organisatie van haar evenementen.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Voor- en achternaam: *
E-mailadres: *
Telefoonnummer: *
Ik meld mij graag aan als vrijwilliger voor X-plosion 2023 op:
Ik kan alleen op een bepaalde dag en/of tijd:
Ik help graag als vrijwilliger bij de volgende activiteiten (meerdere opties mogelijk):
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy