Deltagaranmälan Arrangörsträff för Scenkonst för barn och unga
Under tre planerade träffar i länet under våren 2019 ses vi som är kommunala samordnare, skolkulturgrupper, föreningsarrangörer och andra barnkulturintresserade samt scenkonstutövare för att diskutera läget kring barnkulturområdet i länet i största allmänhet, vad är på gång, frågor kring subventionsmöjligheter, planeringsstrukturer, tips och trix m.m.
Några av länets scenkonstproducenter deltar för att presentera bokningsbara dans-, teater- och musikföreställningar för kommande säsonger. Riksteatern Västerbotten introducerar även Scenkonst i norrs samlade utbud inför hösten 2019.

Alla intresserade av att arrangera kultur för barn och unga är varmt välkomna att delta så dela gärna denna inbjudan till kollegor! Gör din anmälan till den ort och datum du önskar delta i nedan. (Som producent rekommenderas du förstås att delta på alla möten du kan.)

Vänligen Inger Holmberg, länsteaterkonsulent, Riksteatern Västerbotten
För kontakt: 070-3712585/ inger.holmberg@riksteatern.se

Email address *
Alt1: Vindeln 18 mars 11.30-14.30, (kan kombineras med regional dialogträff om länets kommande kulturplan på em) Lokal: Västerbottensrummet/Biblioteket
Alt 2: Storuman 20 mars 11.30-14.30 (kan kombineras med reg/lokalt kvällsmöte om Kulturkommunsplaner) Lokal: Hotell Toppen
Alt 3: Skellefteå 22 mars 11.30-14.30 Lokal: Nordanå, kulturförvaltningen
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service