Înregistrare copii Harvest Kids
Vii pentru prima data cu copiii la noi la biserica? Inregistreaza-i aici, ca sa putem pregati cardul de check in si sa nu fie nevoie sa astepti deloc.

Avem nevoie de cateva date pentru a crea cardul cu care te vei inregistra singur incepand cu a doua vizita, dar si pentru a ne asigura ca fiul/fiica ta este in siguranta.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nume și prenume copil *
Data nașterii *
MM
/
DD
/
YYYY
Clasa scolara *
Required
Nume și prenume mamă *
Telefon mamă *
E-mail mamă *
Nume și prenume tată *
Telefon tată *
E-mail tată *
Alergii (vă rugăm să specificați cât mai clar la ce anume este alergic; ne interesează în mod special alergiile alimentare) sau alte informații medicale referitoare la copil *
Sunt de acord cu utilizarea fotografiilor fiului/fiicei mele de către Asociația Religioasă Harvest. *
Required
Declar pe propria răspundere, cunoscând sancțiunile prevăzute de art. 326 Cod Penal privind falsul în declarații, că am fost informat/ă corespunzător cu privire la faptul că datele noastre (ale subsemnatului/ei și ale copilului meu) vor fi prelucrate de către Asociația Religioasă Harvest Arad în scopul desfăsurării activității departamentului de copii, cu respectarea prevederilor Regulamentului UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și îmi exprim în mod expres consimțământul în acest sens.

Consimțământul in ceea ce privește prelucrarea/ stocarea/ modificarea/ editarea datelor cu caracter personal, precum și furnizarea datelor menționate mai jos sunt voluntare. Acest consimțământ poate fi revocat în orice moment, cu efect ulterior printr-o notificare către Asociația Religioasă Harvest sau prin transmiterea unui e-mail catre kids@harvestarad.ro. Vă rugăm să aveți în vedere faptul că revocarea consimțământului nu afectează legalitatea utilizării datelor înainte de retragerea consimțământului (notificarea nu are impact retroactiv).
*
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of ASOCIATIA RELIGIOASA HARVEST. Report Abuse