Ansökan SIMPROGRAM Deluxe med Coach Ludde
Hej!

Vi har sedan 2013 jobbat med individuella simprogram för motionärer och elitaktiva i simning, triathlon och swimrun. Generellt förbättra våra deltagare sin simtid med 5-8 % på den distans de tränar för. Vi är medvetna om att nästan alla har arbete, studier, familj, relationer och andra aktiviteter att ta hänsyn till. Livspusslet, det en är av de anledningarna vi sett behovet och skapat Simprogram.

Simprogrammet passar utmärkt för dig som vill simträna under eget ansvar och vara flexibel med dagar och tider men ändå ha en struktur och en progression i din simning. Du väljer själv vilken simhall, vilka dagar och vilken tid. Allt för att optimera din tid. Simprogrammet är individuellt anpassat efter din kapacitet och dina mål.

Din tränare är Fredrik Lundin aka Coach Ludde som har en gedigen bakgrund i simning sedan 1999, både som elittränare på landslagsnivå och tränare för motionärer. Under 2014-2016 arbetade Fredrik som head coach för Lisa Nordén och var med på OS i Rio 2016.

Första steget är att fylla i det här formuläret där du beskriver dina nuvarande färdigheter och dina mål med din simning. Kort därefter får du ett mail från oss med information om hur vi går vidare.

Så här funkar det:
- Du genomför ett simtest som blir grund för passkrivningarna, med detta test får vi fram dina träningszoner som inkluderar distanser och tider inom varje intensitetszon.
- Därpå skapar vi en simplanering för dig som grundar sig på 3x4 veckor med progression och som tar hänsyn till din målsättning och dina färdigheter.
- Varje fredag erhåller du 3 personliga simpass som du genomför på egen hand kommande vecka när du vill/kan.
Efter cirka 6 veckor gör vi testet igen och reviderar din pace i simpassen.
- Kommunikation sker via mail.

Kostnaden är från 4500 kr för hela perioden.

Följande kompletteringarna är så att du kan få ut ännu mer av ditt simprogram:

- Sim PT på bassängkanten, fördelen är att vi träffas fysiskt och metodiken kring simteknik och passutföranade blir ännu bättre. För bästa resultat varannan vecka. Kostnad 3800 kr. OBS: erbjuds endast i Stockholmsområdet.
- Simteknikanalys, du lägger in dina simvideos i Hudl Technique och du erhåller personlig återkoppling via Hudl. Genomförs bäst vecka 1 och 6. Kostnad 1500 kr (1 tillfälle a´90min).
- Simspecifik landträning, ibland kan det krävas att stärka upp vissa delar av kroppen för att utveckla simtekniken eller att orka hålla simtekniken. Kostnad 500 kr per nivå.

Du som deltagare får 25 % rabatt i TYR´s webbshop, http://tyrsverige.se
För att rabatten ska gälla måste Du ange en rabattkod, detta gör du i kassan (i fältet "Rabattkod") när du slutför din beställning. Använd denna rabattkod: LUDDE13E

Tack för din ansökan!

Team Coach Ludde

Förnamn: *
Your answer
Efternamn: *
Your answer
Mailadress: *
Your answer
Mobilnummer: *
Your answer
Jag vill köra 12 veckors simprogram från *
ange vilken månad du avser att börja ditt 12 veckors simprogram. Kostnad 4500 kr.
Your answer
Jag vill komplettera med:
Här anger du om du vill komplettera med andra tjänster så att du kan få ut ännu mer av ditt simprogram:
Nuvarande färdigheter *
Beskriv kortfattat dina nuvarande färdigheter och resultat i simning (tex OW simning, bassängsimning eller triathlonsimning).
Your answer
Din målsättning med simning: *
Beskriv kortfattat din målsättning och inom vilken tidsperiod.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service