Joves Programadors Moving Cinema a la Filmoteca
T’interessa el cinema i descobrir nous cineastes? Tens entre 15 i 20 anys? Vols programar pel•lícules a la Filmoteca de Catalunya?

El grup de Joves Programadors Moving Cinema a la Filmoteca programarà una sessió mensual a la Filmoteca de Catalunya, entre febrer i juliol de 2020. Els Joves Programadors triaran la pel•lícula, la presentaran abans de la projecció i organitzaran i acompanyaran el diàleg posterior amb cineastes i professionals.

La proposta es desenvolupa en el marc de la col•laboració entre el projecte europeu Moving Cinema, liderat i coordinat per A Bao A Qu – Cinema en curs, i la Filmoteca de Catalunya.
________________________________________

FUNCIONAMENT

- El grup de Joves Programadors es trobarà cada dimarts de 17h a 20h per a veure i comentar pel•lícules, dissenyar la programació, preparar les sessions, etc. Les sessions de treball seran acompanyades per professionals de l’equip de ‘Cinema en curs’.

- El grup de Joves Programadors programarà una sessió mensual oberta al públic a la Filmoteca de Catalunya. Les projeccions mensuals tindran lloc els divendres a les 18h30, entre febrer i juliol de 2020.

- La primera trobada serà el dimarts 8 d’octubre a les 17h.

- La participació en el projecte és gratuïta gràcies a la subvenció d’Europa Creativa MEDIA.
________________________________________

COM PARTICIPAR

Si vols formar part del grup de Joves Programadors Moving Cinema a la Filmoteca, envia’ns el següent formulari incloent un text o un vídeo explicant què és el cinema per a tu, què et mou a participar, què esperes de l’experiència, etc.

Les sol•licituds s'han d'enviar abans del dilluns 30 de setembre.

A partir de totes les sol•licituds es configurarà un grup d’un màxim de quinze Joves Programadors. El 2 d’octubre comunicarem a tots els sol•licitants les candidatures que han estat seleccionades. El dimarts 8 d’octubre tindrà lloc la primera trobada.

Si tens qualsevol dubte, truca’ns o escriu-nos a A Bao A Qu: 93 285 31 81 / 626 36 73 94 / abaoaqu@abaoaqu.org
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy