Nieuwsbrief dramich
Ik wens op de hoogte gehouden te worden van de evenementen en nieuws van dramich vzw.

Email address *
Name *
Your answer
Address
Your answer
Zipcode
Your answer
City
Your answer
Phone
Your answer
Voorwaarden *
Required
Voorwaarden
GEBRUIK VAN GEGEVENS
Wanneer je lid wenst te worden van dramich vzw, dan zal je merken dat we enkele persoonlijke gegevens van jou vragen, meer bepaald je naam, adres, je e-mailadres en je telefoonnummer. Wij zullen geen misbruik maken van deze gegevens.

Waarvoor gebruiken wij deze gegevens?
Jouw naam hebben we uiteraard nodig om te weten wie we moeten aanspreken in geval van een probleem. Je naam komt op de mailinglijst te staan en op de e-mail die je na inschrijving zal ontvangen. Jouw e-mailadres gebruiken we je op de hoogte te houden van onze evenementen en nieuws. Je adres gebruiken we louter ter informatie of bij noodgevallen. Jouw telefoonnummer tenslotte gebruiken we enkel in geval van nood, wanneer communicatie via e-mail te traag zou zijn (bv. een last-minute afgelasting van het event, een probleem met jouw reservatie of betaling, ...). Wij verzamelen deze gegevens in het kader van de uitvoering van een overeenkomst.

Je gegevens worden bijgehouden in onze database. Wij zullen je met deze gegevens enkel contacteren wanneer wij je willen uitnodigen voor een nieuw event of wanneer wij een mededeling hebben. Op zeer eenvoudig verzoek, door een email te sturen naar dramichvzw@gmail.com kan u zich uitschrijven van deze lijst en zal u geen emails meer van ons ontvangen.

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service