Foglalkoztatna külföldieket?
Mindössze 5 perccel vesz több időt igénybe egy Magyarországon elismert menekült vagy oltalmazott munkavállaló bejelentése, mint egy magyar állampolgáré. Ez a plusz pár perc és a foglalkoztató nyitottsága elegendő ahhoz, hogy a háború, üldöztetés elől menekülő emberek esélyt kapjanak életük újrakezdésére.

A külföldiek sikeres társadalmi beilleszkedéshez, önálló életvitelük kialakításához elengedhetetlen, hogy lehetőséget kapjanak a munkavégzésre. A külföldiek foglalkoztatása a magyar gazdaság sikerességéhez is hozzájárul, mivel számos szektorban jelent megoldást a munkaerőhiányra. A külföldi munkavállalók színesítik a munkahelyi közösséget, új tapasztalatokat visznek a csapat életébe. Tudatos üzleti stratégiával a munkavállalók sokszínűsége pozitívan járul hozzá a vállalkozás hatékonyságához, céljainak eléréséhez.

Olyan munkaadók jelentkezését várjuk, akik szívesen kínálnak állást menekült és más jogcímen Magyarországon tartózkodó munkavállalók számára. Továbbá olyan fogadó intézményeket, munkahelyeket is keresünk, ahol álláskeresőinknek gyakornokként lehetőségük nyílik megismerni a magyarországi elvárásokat, szakmai tapasztalatot szerezni a szakmájukban, hogy a jövőben mindezt kamatoztatva tudjanak majd elhelyezkedni a munkaerőpiacon. Jelentkezzenek bátran azok is, akik egyelőre csak érdeklődnek a lehetőség iránt és személyesen szeretnék átbeszélni szakembereinkkel a külföldiek foglalkoztatásával kapcsolatos kérdéseket.

Az alábbi kérdésekre adott válaszokat a Menedék - Migránsokat Segítő Egyesület bizalmasan kezeli, harmadik fél számára nem adja tovább.

Állást kínál vagy érdeklődik a lehetőségek iránt? *
Név (Kérjük írja mellé a pozícióját is! Pl. ügyvezető, vállalkozó, hr munkatárs, stb.) *
Your answer
E-mail *
Your answer
Telefonszám
Your answer
A cég/vállalkozás neve *
Your answer
A cég/vállalkozás székhelye
A munkavégzés helye *
Required
Tevékenység, munkaterület, feladat típusa *
Your answer
Elvárások, feltételek (Mit várnak? Mit kínálnak?) *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service