Anmälan till MP Västra Götalands Kommun- och regiondag 2014
MP VGs Kommun- och regiondag 2014 hålls i Falköping lördag 18 oktober. Det är en dag med seminarier och föreläsningar som vänder sig till alla medlemmar med visst fokus på kommunala och regionala politiker. I år finns även ett par seminarier särskilt för dig som är ny i partiet eller vill bättra på dina kunskaper kring MPs ideologi och organisation. För program och mer information, besök vår medlemswebb: http://vg.medlem.mp.se/home

För att kunna beställa fika behöver vi din anmälan senast torsdag 9 oktober. Anmälningar efter detta går bra men då kan vi inte garantera att det finns fika till dig.

Dagen är kostnadsfri på MP-medlemmar och vi bjuder på för- och eftermiddagsfika. Lunch ansvarar deltagarna själva för, det finns tid att gå ut i Falköping och hitta ett lunchställe, boka gärna i förväg.
Om du vill ändra något i din anmälan efter att du skickat in den, fyll då i en ny anmälan och skicka en gång till. Uppgifterna i den senast inkomna anmälan gäller.

Förnamn *
Your answer
Efternamn *
Your answer
Kommunavdelning *
Your answer
Mailadress *
Your answer
Jag önskar följande förtäring *
För att vi ska kunna beställa rätt antal fika så är det viktigt att veta vilka som är närvarande under för- respektive eftermiddag.
Required
Vad önskar du dricka till fikat?
Ange eventuella allergier etc som kan vara relevant vid beställning av fika.
Your answer
Val av seminarium under förmiddagspasset
Valet är preliminärt och kan ändras på plats
Val av seminarium under eftermiddagspasset
Valet är preliminärt och kan ändras på plats
Jag är införstådd med att om jag anmäler mig och uteblir utan att avanmäla senast en vecka i förväg så betalar jag hela kostnaden för mitt deltagande (ca 200 kr) *
Required
Avdelningen resurshushållning...
Övrigt
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Miljöpartiet de Gröna. Report Abuse - Terms of Service