Curs de prim ajutor oferit de Asociația Rădăuțiul Civic și Fundația pentru SMURD
UPDATE: Cele 25 de locuri pentru luna septembrie au fost deja ocupate, așa că deschidem în scrurt timp înscrierile pentru luna octombrie. Puteți să vă înscrieți aici în continuare și veți primi un e-mail cu detaliile lunii octombrie.

Asociația „Rădăuțiul Civic” alături de Fundația pentru SMURD vă invită la Cursul gratuit de Prim Ajutor de Bază! În cadrul cursului veți exersa alături de voluntarii Fundației pentru S.M.U.R.D. resuscitarea cardio-pulmonară la adult și copil, poziția laterală de siguranță și dezobstrucția de căi aeriene la adult și copil. Cursul va avea o parte teoretică de o oră și o parte practică de 3 ore.

Cursul este destinat tuturor persoanelor interesate să dobândească manevrele de bază în acordarea primului ajutor, iar participarea este gratuită.

Numărul locuri este limitat la 25, de aceea înscrierile se fac pe principiul „primul venit / primul servit”, prioritate având participanții înscriși pe lista de așteptare din lunile trecute. În funcție de interesul pentru subiect, vom încerca să repetăm acest curs lunar. Participanții vor primi la final și o diplomă de participare. Pentru înscriere, vă rugăm să completați acest formular:

Nume și prenume *
Your answer
Adresă de e-mail *
Your answer
Număr de telefon
Opțional (pentru a te putea contacta în timp util dacă este nevoie)
Your answer
Ai mai participat la vreun curs de prim ajutor până în prezent? *
Vârsta *
Your answer
Dorești să mai afli noutăți de la noi, prin e-mail și în viitor despre proiectele dezvoltate de Asociația Rădăuțiul Civic? *
La un interval de aprox. 2 luni, trimitem un Newsletter tuturor celor interesați de activitatea noastră și dornici să se implice pentru un Rădăuți mai bun.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service